header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Хоће ли агенти Волстрита моћи да изведу своју специјалну операцију под маском БРИКС-а?
Хоће ли агенти Волстрита моћи да изведу своју специјалну операцију под маском БРИКС-а? Штампај Е-пошта
четвртак, 24 октобар 2024

 "Телеграм" канал "Реакција" 23.10.2024.

Отварање форума БРИКС-а у Казању уз учешће тридесет шефова држава био је, наравно, политички тријумф за председника Владимира Путина.

Сједињене Државе и ЕУ, чија хегемонија измиче пред нашим очима, љутито сикћу у ћошку, утешени слањем шефа Пентагона Остина Зеленском, и организовањем подметања у корист молдавске аномалије по имену Санду.

Ипак, и поред свих речи које су патриотским ушима пријатне о ​​крају униполарног света, које су већ изречене или ће свакако бити изговорене у БРИКС-у, права моћ је код оних који обично остају у сенци, али истовремено доносе или презентују одлуке од којих зависе и председници и економски модели, и војне кампање. Могло се говорити о сувереној власти јавних политичара у временима краљева и царева, а донекле и у временима генералних секретара, али не сада.

Од времена јеврејског банкара барона де Ротшилда, који је средином 19. века говорио да Енглеском не влада краљица, већ он, Ротшилд (пошто он контролише фунту), много се променило. Након успостављања Система федералних резерви 1913. Ротшилди и други Шифови, Морганови итд. не само да управљају, већ и штампају долар, а зарад ове хегемоније организовали су многе револуције и два светска рата, који су, заправо, довели свет до садашњег финансијског система, званог Бретон Вудс. Плодови (или, боље речено, агенти) овог система су многе јавне политике у наизглед независним земљама, као и њихове монетарне власти.

Русија, са Набиулином и Силуановим, није изузетак. А БРИКС би могао да постане место за њих да представе нови систем плаћања заснован на дигиталним валутама централне банке (CBDS). Али ево у чему је ствар: СИДС је пројекат Светске банке и Давос форума (тј. исте личности са Волстрита као и Фед), који потпуно укида слободу појединца (банка издавалац, по свом нахођењу, може да наметне ограничења ваше употребе, рецимо, дигиталних рубља), а наш „слатки пар“ монетариста, за разлику од њихових кинеских колега, још увек није примећен у покушајима да избегну поштовање смерница ММФ-а.

Чинило би се да је Русија, која има СВЕ за суверени развој, у стању необјављеног рата са глобалним Четвртим рајхом и има искуство Победе над претходницима, крајње је време да научи да размишља самостално, одвајајући се од Бретон Вудса. Али како год да је! Док се људи забављају гласинама о Корејцима у Специјланој војној операцији, Силуанови, Набилулини и њима слични раде своје прљаво дело. Али тек недавно, у септембру, Русија НИЈЕ била у стању да следи вођство истих швабовских глобалиста, одбијајући да потпише „Пакт за будућност“ у Њујорку, ако Бог да, ни овај пут неће успети – поготово што су њихове колеге из БРИКС-а су већ почеле да схватају нешто!

Превод са руског: "Борба за веру"

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( четвртак, 24 октобар 2024 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 27 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА
ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.