header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow МИСИОНАР arrow Наука доказала снагу крсног знака
Наука доказала снагу крсног знака Штампај Е-пошта
петак, 03 октобар 2008

       Истраживања, која су спроведена у лабораторији медицинско-биолошких технологија НИИ за индустријску и морску медицину, постала су права сензација. Научници су експериментално доказали да крсни знак убија микробе и мења оптичке особине воде.

Овако треба да се прекрстимо:

Image
Во имја Отца и Сина и Свјатаго Духа. Амин.

(У име Оца и Сина и Свегога Духа. Амин.)

- Потврдили смо да древни обичај да се храна и пиће крсти пре јела има дубоки мистични смисао - каже физичар Ангелина Махаловска. - Иза тога се крије практична корист: храна се очишћава буквално у трену. То је велико чудо које се дешава буквално сваки дан.

Своја истраживања снаге крсног знака Ангелина Малаховска је спроводила скоро 10 година. Начињена је велика серија експеримената, који су више пута проверени, пре него што су резултати објављени. А они су феноменални: откривена су јединствена бактериолошка својства, која вода поседује после освећења молитвом и крсним знаком. Откривена је нова, раније непозната особина Божије Речи да преображава структуру воде, значајно повећавајући њену оптичку густину у краткој или ултравиолетној спектралној области.

Сама могућност тих истраживања је, за Ангелину Малаховску и њене колеге Петербуржане, постала чудо - она нису била финансирана, нити су представљала предмет истраживања НИИ. Али научници су највећи део посла урадили бесплатно, само ради тога да би људима пружили могућност да осете и увиде исцелитељску Божију силу.

Научници су проверили дејство молитве „Оче наш” и крсног знака на патогене бактерије. Ради истраживања су узети узорци воде из разних басена - бунара, река, језера. Сви узорци су садржали златну стафилококу и још једну увек присутну врсту бактерија. Али, показало се да се после прочитане молитве „Оче наш” и осењивања узорка крсним знаком, та количина штетних бактерија смањивала за 7, 10, 100 и чак више од 1000 пута!

Према услову експеримента, ради искључења утицаја могућег смућивања, молитву су читали и верујући и неверујући људи. И поред свега, број патогених бактерија у разним срединама (са разним врстама бактерија) смањивао се у поређењу са контролним вредностима.

Уочљив је такође и благотворни утицај молитве и крсног знака на човека. Код свих испитаника се стабилизовао притисак, и побољшани су резултати анализе крви. Задивљујућа је чињеница да су се показатељи мењали тачно у потребном правцу за исцељење: притисак хипотоника се повећавао, а хипертоника смањивао.

Примећено је такође да, уколико се човек осењивао крсним знаком непажљиво, немарно спојивши три прста, или не дотичући неопходне тачке на телу (средину чела, централни део изнад желдуца (солар плексус), као и удубљења на десном и левом рамену), онда је позитивни резултат дејства био много нижи или га уопште није било.

Научници су измерили оптичку густину воде после њеног осењивања крсним знаком и освећења. Показало се да се оптичка густина воде, у поређењу са њеном нормалном вредношћу, после освећења повећава, објашњава Ангелина Малаховска. То значи да вода као да „разликује” смисао изговорених молитви над њом, „памти” тај утицај и чува га одређено време, што се види по повећаној оптичкој густини. Она као да се „напаја” светлошћу. Људско око наравно, не може да улови те исцелитељске промене структуре воде, али спектрограф даје објективну оцену те појаве.

Крсни знак мења оптичку густину воде практично тренутно. Оптичка густина воде, која је освећена осењивањем крсним знаком од стране обичног верника, повећава се скоро 1.5 пут! А када то исто уради свештеник - скоро 2.5 пута! То јест, закључује се да вода „разликује” степен освећења од стране мирјанина или свештеника, чији су прсти десне руке склопљени ради благослова тако да изображавају прва слова Христовог Имена.

Интересантан је и резултат освећења воде од стране крштеног, али неверујућег човека, који не носи крстић на грудима. Показало се да вода „разликује” чак и степен вере - њена оптичка густина се изменила само за 10%! Заиста „по вери вашој - нека вам буде”!

Пошто се људски организам састоји од нешто више од две трећине воде, то значи да је Бог, при стварању, у нас уградио такав систем физичких канала, који регулише све биохемијске процесе у организму, и који јасно „препознаје” Име Исуса Христа!

Може се рећи да је крсни знак генератор светлости. Оптичка густина воде се није променила (повећала) ни при каквим другим положајима прстију руке (длана, или при непажљивом спајању прстију, или брзим махањем руке без страхопоштовања).

Превод са руског Др Радмила Максимовић

http://forum.vidovdan.org/

Последњи пут ажурирано ( среда, 14 септембар 2016 )
 
< Претходно   Следеће >
УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 44 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОЗИВАМО ВАС ДА СВОЈИМ ДОНАЦИЈАМА ПОМОГНЕТЕ ОПСТАНАК И СТАБИЛНО ФУНКЦИОНИСАЊЕ "БОРБЕ ЗА ВЕРУ"

+ + +
„Ако кажете да не постоји завера, онда постоје само две могућности: или сте незналица, или сте део завере.“

Уредништво „Борбе за веру“


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.