header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow РЕЧ СВЕТООТАЧКА arrow Угледни руски интелектуалци допутоваће сутра у Србију
Угледни руски интелектуалци допутоваће сутра у Србију Штампај Е-пошта
уторак, 17 мај 2011

Анатолиј Степанов

 У среду, 17. маја 2011. године, у Србију ће допутовати угледни руски интелектуалци и осведочени пријатељи нашег народа Анатолиј Степанов, историчар и главни уредник сајта „Руска народна линија“, организатор скупа „Православно-католички дијалог после Јасеновца“, Ана Филимонова, историчар и врхунски стручњак за геополитику Ватикана на Балкану, а нарочито за однос папства према српском народу и Павел Тихомиров, публициста, аутор књиге „Зона прећуткивања“ о страдању Срба на Косову, као и прве студије на руском језику о животу и раду Светог Владике Николаја.

   
Ана Филимонова

Гости из Русије учествоваће на конференцији о Јасеновцу у Бања Луци 23, 24. и 25 маја, али ће, такође, имати и свој програм у Србији. Прва манифестација биће промоција књига Павела Тихомирова, у четвртак, 19. маја, у Удружењу књижевника Србије. Промовисаће се књига "Зона прећуткивања" коју је издао књижевник Момир Лазић и књига "О крсту светог владике Николаја" коју је превео и издао г. Ранко Гојковић. На промоцији ових књига говориће Павел Тихомиров, Анатолиј Степанов, Ана Филимонова, књижевник Момир Лазић и Ранко Гојковић.

Павел Тихомиров 
Последњи пут ажурирано ( уторак, 17 мај 2011 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 8 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.