header image
НАСЛОВНА СТРАНА
СНП „Наши“ Патријарху Иринеју: Зашто ћутите? Да ли Вам прете или сте уцењени? Штампај Е-пошта
уторак, 30 септембар 2014

 СНП НАШИ поставља јавно питање Његовој Светости Патријарху Иринеју какве ће мере предузети СПЦ над организаторима „параде поноса" и онима који их подржавају.

Да ли ћете Ваша Светости  и даље ћутати над страхотним стварима које се дешавају у Србији „јер их организују политичари„ или ћете коначно почети да се понашате као духовни пастир српског народа и јавно анатемисати све који су умешани у организацију параде.

СПЦ је увек сведочила истину без обзира ко је на власти и какве ће последице сносити, па зашто се тако не ради и сада?

Да ли се ћути због новца, лагодности, доброг односа са политичарима  који се добија од ћутања, или је у питању нешто друго?

Прво сте ћутали поводом потписивања Бриселског споразума, затим сте позивали српски народ на шиптарске изборе, а сада ћутите после срамотних дешавања.

За време од када сте постали Патријарх дешавају се  ствари какве су небивале у српској крстоносној историји и Ви ни на једну нисте имали одговор какав треба и како доликује Вашој позицији.

Да ли Вам прете?

Да ли Вас уцењују?

Изађите пред народ и реците у чему је проблем.

Нико нема против Вас ништа лично, али имамо против Ваших поступака, односно непоступака и ћутања поводом урушавања државе и институције породице од стране политичара које одликујете и које не смете да казните по Канонима.

Молимо Вас као духовна деца Српске Православне Цркве, престаните да ћутите и коначно сведочите веру како Вам доликује.

Заувек одани Светој Мајци Цркви.

Извор: СНП НАШИ

Један коменатар са сајта „Фејсбук репортер“:

Драган каже:

30. септембар 2014. у 13:05

ПЕДЕРИЗАМ=ЕКУМЕНИЗАМ=САТАНИЗАМ…

Ко се залаже за екуменизам није далеко од педеризма и сатанизма! А познато је, на жалост, да се патријарх Иринеј, Амфилогије Радовић… залажу за ЕКУЕМНИЗАМ?! Ово што су педери учинили, не може се одбрити, али до тога не би ни у ком случају дошло да су Патријарх Иринеј, Амфилохије Радовић…, заједно са верницима Богородичиног града, изашли на улуцу са Крстовима, Иконама… организовали Литију и стали наспрам КОРДОНА… Тешко да би било који КОРДОН полиције подигао пендреке или бацио димне бомбе на Литију коју предводи Његова Светост Патријарх Србски Иринеј. Није искључено да би се тај исти КОРДОН прикључио поворци СВЕТО- САВСКЕ ЛИТИЈЕ… Али, да би се тако нешто учинило, мора се бити Христољубив , Човекољубив, Родољубив… чега није било у умовима и срцима наших јерарха СПЦ-е, премда су верници нешто самоиницијативно покушавали да ураде, непосредно, пре и у току те параде срама! Ипак, Драги Бог не дозвољава да пропадне СРБски род и његова Православна Држава Србија!

Драган Славнић

Последњи пут ажурирано ( уторак, 30 септембар 2014 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 13 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.