header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Један од најугледнијих доктора на свету: фармацеути убијају више људи него ратови Штампај Е-пошта
четвртак, 24 децембар 2015
        „Пацијенти верују лековима јер верују својим докторима, а доктори опет о лековима знају само онолико колико им то дозволи фармацеутска индустрија, која пак уско сарађује са властима и свесрдно ради на депопулацијским плановима (смањење броја људи на Земљи).“

Петер Ц. Гучше, дански професор и специјалиста интерне медицине са дипломом из биологије и хемије, издао је књигу под називом „Смртоносни лекови и организовани криминал: Колико је фармација искварила здравство“ (Deadly Medicines and Organised Crime: How Big Pharma Has Corrupted Healthcare), којом је изазвао велике полемике у свету јер у књизи он отворено раскринкава велику заверу против човечанства. Он каже да је управо фармацеутска индустрија (која би требало да лечи људе) заправо потровала и поубијала више људи него сви ратови заједно.

Како је рекао, фармацеутска индустрија продаје отрове а не лекове и ти отрови су, поткрепљено је доказима, и службено трећи узрок смрти у свету, но истина је још мрачнија и гора.

Његове изјаве прошле би готово неопажено под „теоријом завере“ да је овај лекар неко други. Али није, овај лекар има објављених преко 450 радова у Скопусу, највећој светској бази радова и рецензија, преко 50 радова у БМЈ-у, Лансету, ЈАМА-и, Аналима интерне медицине, Журналу медицине Нове Енглеске и око 200 радова на највећој научној платформи – ВОС-у. Цитиран је преко 30 хиљада пута и кооаутор је бројних научних студија. Дакле, у питању је научник од великиког угледа у целом свету.

Због тога је његова књига у којој је открио велику тајну и  изазвала толики шок и неверицу. Наиме, у књизи доктор Гучше пише да је трећи највећи узрок смртности – употреба лекова након карцинома и срчаних обољења (који су такође узроковани фармацеутским и другим отровима). У питању су и лекови који се свакодневно узимају на рецепт или без њега, свеједно је.

Пацијенти верују лековима јер верују својим докторима, а доктори опет о лековима знају само онолико колико им то дозволи фармацеутска индустрија, која пак уско сарађује са властима и свесрдно ради на депопулацијским плановима (смањење броја људи на Земљи).

„Подаци о клиничким истраживањима које већином финансирају исти људи који стоје иза ове индустрије, недоступни су јавности, а они публиковани у научним часописима пречесто су искривљени или лажни. Тестирање нових лекова не спроводи се како треба, регулаторне агенције не обављају свој посао поштено и саплетене су бројним сукобима интереса. Политичаре је, како каже, тако лако поткупити, а здраве и болесне тако лако обманути ” пише професор Гучше.

Извор: Правда/ dnevno.hr

 

Последњи пут ажурирано ( четвртак, 24 децембар 2015 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 85 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.