header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow АНТИЕКУМЕНИЗАМ arrow Епископ банченски Лонгин Жар анатемисао тзв. „Критски сабор“
Епископ банченски Лонгин Жар анатемисао тзв. „Критски сабор“ Штампај Е-пошта
петак, 10 март 2017

 20. фебруара / 5. марта 2017. године, на празник Торжества Православља, епископ банченски Лонгин Жар анатемисао је свејерес екуменизма, међурелигијски синкретизам, Критски јеретички „сабор“, а такође и масонерију – закулисне силе таме, које су творци екуменизма и иницијатори Критског лажног сабора.

Господе Исусе Христе, молитвама Пресвете Богородице, укрепи раба Твојега епископа Лонгина на његовом Исповедничком путу очувања Истине Христове. Помози, Боже, и другим архипастирима да се не устраше јеретика – екумениста, већ да храбро - са страхом Божијим и чврстом и непоколебивом вером - стану на пут Православног Исповедништва, ступе у борбу с јересју и јеретицима, који су, заправо, и непријатељи Твоји, Боже, и непријатељи наше Отаџбине. Амин.

По материјалу са: „Москва Трећи Рим“

Превод и приређивање: „Борба за веру“

Последњи пут ажурирано ( петак, 10 март 2017 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 36 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.