header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow ПИСМА ПОСЕТИЛАЦА
ПИСМА ПОСЕТИЛАЦА

      Ставови изнети у писмима посетилаца представљају ставове аутора тих писама. Ти се ставови могу, али не морају нужно слагати са ставовима Уредништва сајта. Уредништво писма посетилаца објављује у циљу вођења унутарцрквеног дијалога, без кога нема изласка из садашње духовне кризе.Симонида Д.: О мушкој одећи Штампај Е-пошта
понедељак, 24 септембар 2018

 Поштовани, преписујем и поздрављам сваку реч, написану о провокативном женском одевању. Из угла жене говорим да је та тема много комплекснија од написаног. Њоме се треба бавити и ширити добар утицај. Али, добар утицај није критиковање женског изгледа, без дубљег осврта на узроке и околности пропасти целе популације, ка којој журимо. Издвајање женског одевања и понашања из целокупног контекста, оптужује њу као кривца. Проблем је много дубљи.

Последњи пут ажурирано ( понедељак, 24 септембар 2018 )
Детаљније...
 
Симонида Д.: Палим свећу за горде из нехата Штампај Е-пошта
недеља, 23 септембар 2018

Јован Дучић:
 
ПЕСМА ЉУБАВИ

Свој једини живот ти живиш у мени;

Да будеш осећај и сан ти се сазда;

Не тражим на путу твој лик наслућени – 

Далеко ван тебе иде твоја бразда.

Последњи пут ажурирано ( недеља, 23 септембар 2018 )
Детаљније...
 
Михаило Марковић: Осврт на текст "Сачувај нас Боже куге, глади и Хрвата" Штампај Е-пошта
недеља, 23 септембар 2018
         Поштовано Уредништво, пишем вам поводом текста „Сачувај нас Боже куге, глади и Хрвата!” (овде:). Жалосно је, али истинито да је  у Хрватској и међу Хрватима позната та "крилатица-проклетница" али никако у негативном контексту.
Последњи пут ажурирано ( недеља, 23 септембар 2018 )
Детаљније...
 
Миро Рајлић: Бартоломеј Први и "брацо у епископату" Штампај Е-пошта
петак, 21 септембар 2018

 Почети ћу ово писмо дијелом из говора епископа Флорине из јучерашњег чланка на сајту Борбе за веру у којем каже: "У последње време ће сатана оденути свештенике и владике у деспотске одежде"...

Последњи пут ажурирано ( петак, 21 септембар 2018 )
Детаљније...
 
Мр Радивоје Филиповић: Добар глас далеко се чује, а лош још и даље Штампај Е-пошта
четвртак, 20 септембар 2018

 Поштовани,

Дана 29. августа путовао сам за Салзбург, држава Аустрија на утакмицу  Црвена звезда против Салзбурга у оквиру четвртог кола квалификација за Лигу шампиона. Сам фудбалски клуб том приликом је као домаћин организовао је превоз аутобусима за управу фудбалског клуба и новинаре.

Последњи пут ажурирано ( четвртак, 20 септембар 2018 )
Детаљније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Резултати 37 - 45 of 942
УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 29 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

Чувај се сине мој јеретика и њихове приче, јер се наша земља такође испунила њима! Ако ће ико да спасе душу своју, то ће бити само кроз живот у Православној вери. Јер нема боље вере од наше свете Православне вере. Сине мој, није добро хвалити нечију туђу веру. Ко год хвали страну веру, он је као онај који напушта своју властиту Православну веру. Ако неко хвали своју а и туђу веру, он је као човек са две вере и близу је јереси. Ако ти ико каже: "Твоја вера и моја вера су од Бога," ти сине мој треба да одговориш: "Јеретиче! Да ли мислиш да Бог има две вере? Зар не знаш шта пише у Писму: Један Господ, једна Вера, једно Крштење." (Ефе. 4,5) Зато се чувај таквих људи и увек стој у својој вери. Не братими се са њима него их избегавај и ходи у својој вери и добрим делима! Сине мој, чак ако буде потребно и да умреш за своју свету веру, не бој се смрти! Тако су и светитељи умирали за своју веру, и сада су живи и са Христом.

Св. Теодосије Кијевски
Из његовог писма принцу кијевском кога су паписти хтели обратити


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.