header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Амерички шпијун Иринеј Добријевић изговорио молитву у америчком конгресу (видео) Штампај Е-пошта
четвртак, 09 август 2018

 Гост америчког конгреса недавно је био епископ Иринеј, архијереј епархије источноамеричке, који је на почетку седнице изговарао молитву.


- Господе Боже свемоћни, Боже правде, ми нудимо нашу најискренију захвалност и срца пуна молитве за и са онима којима си милостиво поверио власт над овим Сједињеним Америчким Државама. Омогући члановима Дома представника изабраним од стране народа и за народ да представе праведно различите интересе наших грађана и оних из ширег света који бораве, раде и уче овде. Води оне који одлучују и доносе законе у име нас у духу једнакости, отворености и разумевања. Дозволи њиховим срцима да буду отворена да приме плач оних који истински заслужују недељиву слободу и правду за све. Нека они буду просветљени Твојим поукама и мотивисани у својој алтруистичкој служби нашем народу и људима. Благослови и сачувај њих и нас, Боже. Молимо се Исусу Христу преко Светог духа, амин - изговорио је Иринеј.

Затим је почела седница Дома представника.

     

 

Извор: "Блиц"

Последњи пут ажурирано ( четвртак, 09 август 2018 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 37 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.