header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Миодраг Лукић: Жиг звијери поново – реците слободно да сам луд али прочитајте пажљиво (видео) Штампај Е-пошта
петак, 04 јануар 2019

 Већ годинама упозоравам, по цијени да будем проглашен лудаком, да ћемо ускоро бити жигосани „жигом звијери“ који је најављен у Јовановом откровењу. Знам да сам због тога више пута проглшаван: лудаком, теоретичаром завјере, вјерским фанатиком итд., али ја нисам ништа од тога него само појединац који има храбрости да отворених очију гледа у свијет око себе.

Јованово откровење, последњи дио Новог завјета, помињао сам већ у мом првом роману, али сам доследно упозорио на долазеће догађаје тек у роману Рањени вук 2.

Било је то давно, прије више од десет година, па премда је роман читан и чуо сам мишљење многих читалаца, нико није коментарисао упозорење да ћемо ускоро бити жигосани чиповима, као што су те године када је роман објављен, били жигосани пси у Швајцарској гдје већ годинама живим.

Написао сам и неколико текстова који су објављивани у интернетским листовима, али и даље имам утисак да врло мало људи озбињно схвата опасност премда је она већ више него уочљива.

https://zekaonica.blogspot.com/2016/06/blog-post_30.html

http://borbazaveru.info/content/view/9386/47/

Питам се: да ли је могуће да смо толико успавани и да не видимо оно што је очигледно, или пак многи виде исто што и ја и сматрају да је боље да ћуте?

Ја не могу да ћутим ни по цијени да, како рекох, будем назван ружним именима, али спреман сам и на много горе, ако успијем да мојим писањем пробудим барем неколицну квалитетних људи.

Све је немогуће пробудити, али ако се пробуде они који су људи, а не треба покушавати будити интелигентне животиње, које су у човјечанству много бројније од људи, биће лако за собом повести и њих јер они, односно оне, свеједно не размишљају својим главама, него дозвољавају да неко други размишља.

Масовни медији су постигли оно што се чинило немогућим и претворили човјечанство у сиву безличну масу конзумената који се предају својим најнижим поривима и живе онако како им се поручује са малог екрана. Глупост је постала свеопшта, па је „господарима“ посао олакшан.

Госоподари су исти они који су испланирали да нас у скоријој будућности све обиљеже као стоку, а онда одреде ко смије и може даље да живи, а ко ће бити проглашен бескорисном изјелицом хране, како то понекад каже велики „филантроп“ Бил Гејтс.

https://de.euronews.com/2018/12/27/schweden-mikrochips

Пробудите се!!!!

 

  

 

Последњи пут ажурирано ( петак, 04 јануар 2019 )
 
< Претходно   Следеће >
УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 6 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

 МОЛИТВА НА ПОЧЕТКУ ПОСТА

Благодаримо Ти Христе Боже наш, што си нам садашње време поста управио на спасење, и за кратко време наше највеће духовне ране вешто излечио и свукао са нас мноштво грехова.

Ми ти се молимо, Свеблаги, удаљи од нас, у време поста, свако фарисејско лицемерје и јудејску опорост. Одагнај (од нас) преузношење због уздржања и уклони свако забрањено дело, реч и помисао. Испуни нас Духом Светим, светлошћу и истином коју си законоположио. Учврсти нас у борби против страсти; укрепи нас у рату против греха. Припреми нас за уздржавање од хране и удаљавање од злих делâ да бисмо следили за Тобом, Који си нам преко поста показао победу над ђаволом, и били причасници смрти и васкрсења, и наслађивали се у вечном животу који си припремио гладнима и жеднима Твоје правде.

Род наш, постом и вером у Тебе, оснажи у борби против сваког непријатеља.

Јер си Ти Бог наш и Спаситељ, и Теби приличи слава, са беспочетним Оцем и пресветим и благим и животворним Твојим Духом, сада и увек и у векове векова. Амин!


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.