header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Ово су сестре „православних“ екумениста (видео) Штампај Е-пошта
петак, 01 март 2019

ПРИМЕР КАКО ЈЕРЕС ОДВАЈА ОД БОГА И ПРИСАЈЕДИЊУЈЕ ДЕМОНИМА

Jepec je грех ума... Овај страшни грех, који у себи садржи хулу на Духа Светога, потпуно отуђује човека од Бога, предајући га под власт сатане."

Свети Игњатије Брјанчанинов

Видео запис о томе како римокатоличке „часне сестре“ из Шпаније певају композицију We will rock you сатанистичке групе Queen запалила је Интернет.

Док су биле у трпезарији, сестре које служе у хору "Ћерке Светог Павла" спонтано су одлучиле да изведу чувену нумеру. Испоставило се да је то за њих просто запаљиво: ритмови једне енергичне композиције понели су неколико монахиња и оне су одушевљено запевале и заиграле.

То не изненађује, јер јерес одваја од Бога Истинитог и присаједињује демонима.     

 
 
 

Jepec je грех ума. Суштина тога греха јесте богохуљење. Како се ради о греху ума, јерес не само што омрачава ум, него и срце заробљава окамењеношћу, убијајући га вечном смрћу. Кроз овај грех човек се највише уподобљава палим дусима, чији је главни грех противљење Богу и хула на Бога…  Какав је узрок таквог дејства јереси? Тај узрок састоји се у чињеници да овај страшни грех, који у себи садржи хулу на Духа Светога, потпуно отуђује човека од Бога, предајући га под власт сатане. У таквом стању човек није способан ни за какву помисао, или осећање или поступак духовни, па је стога неспособан да пребива у духовном стању. Напротив, у њему се снажно развијају душевна и плотска стања."         

Свети Игњатије Брјанчанинов

 
Последњи пут ажурирано ( субота, 02 март 2019 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 32 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.