header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Скандал у Лас Вегасу Штампај Е-пошта
недеља, 12 јануар 2020

 Цењена редакцијо,

Десетог децембра 2019 наша црквена сала је уступљена на коришћење политичком кандидату Сандерсу, што се није смело урадити из више разлога.


Прво, црква не сме да се меша у политичке процесе;

друго сала је дата на коришћење од стране управе човеку који је гласао у сенату за бомбардовање Србије и Црне Горе 1999, што можете видети на овом линку:

http://clerk.house.gov/evs/1999/roll103.xml.

 Ставови овог политичара су супротни ставовима већине Срба и зато је ово велика штета која је урађена нашем народу у Лас Вегасу и шире, јер Срби не подржавају ову политику.

Да се не ради о пуком превиду или неинформисаности људи из управе који су салу дали на коришћење показује и да је сала била дата на коришћење истом политичару  2. октобра 2019 тако да се о превиду не може причати.

 Верни народ се обратио епархији и владици (Максиму Васиљевићу) тражећи смену људи и управе који су ово урадили као и њихову одговорност, али никакве јавне рекације нема на ову саблазан. Управа уместо да прихвати одговорност и извине се верном народу у Лас Вегасу, избацује људе са друштвене парохијске групе на виберу који су тражили њихову одговорност избацујући са групе и самог свештеника Јована Катанића о цијем слуцају сте већ писали. Млади поп Јован је под притиском и невиђеним безобразлуком не свих чланова управе зато што није дио екуменстичке приче што је изузетно национално оријентисан поп.

 Овај политички скуп се сада промовише и на црквеној Фацебоок страници: https://m.facebook.com/pages/

Јос већа саблазан је да је политички скуп одржан, а да је у сали била видно истакнута слика генерела Михајловића, што је велика брука и срамота.

 Верни народ Лас Вегаса не зна више коме да се обрати јер је нејасно шта је позадина свега овога, али је велика штета направљена самом српском народу у Лас Вегасу и шире неодговорношћу чланова управе који су дали салу политичару који је гласао за бомбардовање наше земље.

Имате на google још више информација о поменутом догађају, који је велика брука за српски народ.

 

Из Лас Вегаса,

Радослав Јовановић

Последњи пут ажурирано ( понедељак, 13 јануар 2020 )
 
< Претходно   Следеће >
УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 112 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА
+ + +

ПРОТЕСТ ПРОТИВ ОБАВЕЗНЕ ВАКЦИНАЦИЈЕ 31.5. У 12 НА ТРГУ РЕПУБЛИКЕ У БЕОГРАДУ

Захтевамо ХИТНУ ИЗМЕНУ закона и правилника који прописују ПРИСИЛНУ ВАKЦИНАЦИЈУ СТАНОВНИШТВА У СРБИЈИ!До јуче су на удару игле (доказано НЕбезбедних вакцина), била наша деца, данас су и наши родитељи, затим труднице, хроночно болесни... Без сумње, сутра више нико неће бити изузет од законом обавезног злокобног шприцања, УKОЛИKО ОДМАХ НЕ УСТАНЕМО ДА ОДБРАНИМО СВОЈЕ УСТАВНО И ПРИРОДНО ПРАВО НА СЛОБОДАН ИЗБОР И САЧУВАМО ВЛАСТИТИ ПСИХОФИЗИЧKИ ИНТЕГРИТЕТ!

Видимо се 31.маја у Београду - "Нећу да МОРАМ, хоћу да БИРАМ!“

+ + +
„Ако кажете да не постоји завера, онда постоје само две могућности: или сте незналица, или сте део завере.“

Уредништво „Борбе за веру“


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.