header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Још једна кретенска изјава руског попа Дмитрија Смирнова Штампај Е-пошта
среда, 11 март 2020

 Протојереј Дмитриј Смирнов, шеф патријаршијског одељења за питањa породице Руске Православне Цркве, који је недавно саветовао Рускињама „које нису пронашле срећу у својој земљи, да оду у Африку да се удају“ (овде:) и жене које живе невенчано назвао „бесплатним проституткама“ (овде:) – прекјуче је дао још једну кретенску изјаву у којој је препоручио толарантност и љубав према мигрантима, јер „они су наша будућност“.

        Овом руском изроду за почетак би требало одузети кућу и сву имовину и дати мигрантима (а како живи руска црквена „елита“ видети овде:), а њега избацити на улицу да чисти лишће и снег, пошто пржељкује и предвиђа да ће ускоро мигранти ангажовати Русе за такве послове.

Српски православни верници су се традиционално уздали у Руску Цркву као мајку и заштитницу. Међутим, већ дуже време видимо да се на челу Руске Цркве налазе исти, а можда чак и гори изроди и издајници него они који се налазе на челу Београдске патријаршије.

 И не само изроди, већ и ноторне будале, попут попа Смирнова.

+ + +

ПРОТОЈЕРЕЈ ДИМИТРИЈ СМИРНОВ САВЕТУЈЕ ЉУБАВ ПРЕМА МИГРАНТИМА: „ОНИ СУ НАША БУДУЋНОСТ“

Москва. 9.март. „Интерфакс“ -

Шеф патријаршијске комисије за питања породице протојереј Димитриј Смирном, препоручио је онима који не воле мигранте да преиспитају свој однос према њима, јер у догледној будућности они могу да чине већину руског становништва.

„Један ми је дошао кајући се. Каже: ја не волим придошлице. Ја му одговорим: мили мој, како је то могуће, то је наша будућност! Ти, рекох, може бити то и доживиш (ја, вероватно, већ не), када ће они нас ангажовати да радимо – чистимо лишће и снег. А неки посао, на којем тренутно раде таксисти, биће твој будући посао. Имаш ли права? Па ти ћеш их возити овде по Москви“, - рекао је свештеник у програму радија „Радоњеж“.

Он је посаветовао лепо понашање према мигрантима, а не бити груб према њима. „То ће вам добро доћи. А шта ако вам каже: хеј, морам брзо у Кремљ, касним на екскурзију! Морате му отворити врата, његов пртљаг у гепек и – вози!“ – појаснио је отац Димитриј.

По његовом мишљењу, при тренутној стопи пада становништва Русије, таква будућност је сасвим реална. „Зато је то јако лоше, нетолерантно – наша будућност, да тако кажемо, - то не воли. Треба се привикавати. Ево, Европа се скоро навикла“, - приметио је свештеник.

Шеф патријаршијске комисије је такође исказао мишљење да за Русију није примерен термин „плодност“, већ би пре требало да се користи термин „дегенерација“, с обзиром да се становништво те земље смањило за четврт милиона у односу на претходну годину. „Читав велики провинцијски град... Но, биће још пуно таквих градова! И наставља се са абортусима, а министарство здравља стоји као граничар на граници СССР-а: ни корак уназад, тако да само абортус не може бити уклоњен из обавезног здравственог осигурања“, - пожалио се отац Дмитриј.

На тај начин, сматра свештеник, Руси данас стварају комфоран живот за оне који тренутно имају статус миграната. „Народ се креће ка светлој будућности – када ће доћи други народи и живети овде.  Сада ћемо припремити град, обложити овде све гранитом, цвећем, сада је расвета свуда – све ће ово добро доћи у будућности“, - нашалио се свештеник.

Последњи пут ажурирано ( четвртак, 12 март 2020 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 7 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.