header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow ПРАВОСЛАВЉЕ-актуелно arrow Епархија дабробосанска: Шта се крије иза коронавируса
Епархија дабробосанска: Шта се крије иза коронавируса Штампај Е-пошта
среда, 01 април 2020

 ·  ДА ЛИ ЈЕ КОРОНАВИРУС ПРИРОДНИ,  ИЛИ ЈЕ ХЕМИЈСКО-БИОЛИШКИ?

·  ДА ЈЕ ПРИРОДНИ ИМАЛИ БИ ПРИРОДНУ ВАКЦИНУ ПРОТИВ ИСТОГ!

·  ПОШТО НЕМА ПРИРОДНЕ И ПРИНАЂЕНЕ ВАКЦИНЕ САСВИМ ЈЕ ИЗВЈЕСНО ДА ЈЕ КОРОНАВИРУС ХЕМИСКО-БИЛОШКИ ПРОДУКТ!

·  АКО ЈЕ ХЕМИJСКО-БИОЛОШКИ ПРОДУКТ ГДЕ ЈЕ НАПРАВЉЕН (ПРОИЗВЕДЕН)?


·  КО ГА ЈЕ ПРОИЗВЕО?

·  С КОЈОМ ГА ЈЕ НАМЈЕРОМ ПРОИЗВЕО?

·  И ОПЕТ СЕ ВРАЋАМО НА АJНШТАЈНА - ДА ЛИ ЈЕ КРИВ ШТО ЈЕ ПРОИЗВЕДЕНА  И УПОТРЕБЉЕНА АТОМСКА БОМБА?

На ова и многа друга питања одговор покушава да да угледни професор Аристотеловог универзитета у Солуну проф. др. Киријакос Киријазопулос, који је адвокат при Аеропагосу - врховном суду Грчке. Он је и дипломирани теолог и први је поставио питање о уставности забране богослужења и светих литурија у Грчкој.

У свом тексту: Коронавирус – природна епидемија или злочин геноцида? поставља питање кривичне одговорности због свега што нам се дешава. А дешавају нам се: ограничења кретања, дискриминација по основу доби, ограничења и забрана вјерских обреда и црквених служби, забрањују се комуникације, заустављен је економски, културни и друштвени живот  човјечанства, итд. Овим се крше, не само личне слободе и људска права, већ се наносе несагледиве последице по човјечанство, које је заустављено и скренуто у амбис, у катастрофу. Справом је премијер Велике Британије г. Борис Џонсон поставио и питање менталног те духовног здравља човјечанства. Случај медицинске сестре у Италији која је из страха да не би кога заразила извршила суицид! А она није усамљена и ми не можемо сада ни претпоставити  које ће и какве све последице бити по ментално здравље човјечаства. То је резултат оркестрирано наметаног страха и панике који се попут вируса шири свијетом. Упоредимо изјаве и саопштења и извуцимо закључке!

Дакле, неко ко је радио на производњи и употреби коронавируса  имао је зле и геноцидне намјере. Тек је јуче, 26. марта 2020. године ОЕБС скренуо пажњу својим чланицама на кршење загарантованих људских и свих други права и позвао их да расмотре своје мјере које су донијеле.
У свом раду проф. Киријазопулос потсјећа све на одредбе УН-ја и других Међународних организација за спречавање геноцида. Дакле, на дјелу је, закључује проф. Киријазопулос, могући злочин геноцида. Сигурно је тешко данас устврдити ко је тачно одговоран за овај злочин? Међутим, између ''редова'' , медијски оптужби и прозивки, тајна клупка званог коронавирус почиње да се одмотава. Још  је у јануару 2020. године  објављено у једном руском часопису који носи назив ЗВЕЗДА да је коронавирус биолошки производ  САД-ва усмјерен против Русије, Кине - (Коронавирус: биологическая война США против России и Китая). Односни текст  Јулије Папшеве преведен је на енглески и објављен у локалном геополичком листу – Coronavirus: US Biological Warfare Against Russia and China!!! С друге стране Амбасада Републике Кине у Паризу поставила је питање: ''Колико је случајева коронавируса било међу 20.000  умрлих од грипе у САД-ма прошлог Септембра?'' Гле, за ову информацију нисмо никада ни чули.

Осим горе наведеног писац односног текста припсује Вашингтону (читај САД-ма) да финасира призводњу хемиско-биолошких супстанци – отрова и вируса како би их употребиле на четири географска подручја и то: Ирана, Русије, Кине и Централне и Западне Африке.
Имајући у виду све што наводи проф. Киријазопулос, као и чињеницу да су већ поднесене десетине или стотине кривичних пријава у Аустрији и другим Европским државама,  питање Коронавируса добиће свој међународни епилог на судовима. Мораће неко да одговара за оволики злочин против човјечанства. Човјечанство је нападнуто – од КОГА? Морамо добити одговор! Коронавирус је само оруђе у рукама НЕКОГА! 

 

Митрополит Хризостом, дабробосански

https://www.mitropolijadabrobosanska.org/vijest1671.html?fbclid=IwAR2Cb1VTXNI18c4hgrZJGKdULF1qOyz-nGZG36EXhGsupTdH7TESynt-JFU

Последњи пут ажурирано ( четвртак, 02 април 2020 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 21 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.