header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow ПРАВОСЛАВЉЕ-актуелно arrow Хуле и светогрђа новотарских попова – слугy Антихриста
Хуле и светогрђа новотарских попова – слугy Антихриста Штампај Е-пошта
уторак, 14 април 2020

 ''Карантин'' за светиње - у манастиру Раковица иконе окренуте ''леђима''

(ФОТО)

Током вештачки изазване светске пандемије Коронавируса, у Србији се дешавају многе ствари које се могу назвати "чудним" а уперене су против Свете православне вере. У томе учествују и представници СПЦ.

         Још један у низу чудних догађаја који су последњих дана уперени директно против Српске православне Цркве и њеног светоотачког предања, а у коме учествују они који себе намећу за Њене представнике, јесте положај икона у манастирској продавници при манастиру Светих архангела Михајла и Гаврила, у Раковици, манастиру познатијем по том београдском насељу у коме се налази.

Неколико људи је поделило фотографије на друштвеним мрежама и бурно реаговало тражећи одговор на питање - зашто су иконе окренуте наопако?

Зашто су иконе окренуте за време карантина? Kо је ово наредио? Попови, зашто ово дозвољавате? - питају се верници који су објавили фотографије, дубоко погођени оваквим скрнављењем.

 
 
 
 
Извор: "КМНовине"

 

Последњи пут ажурирано ( уторак, 14 април 2020 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 23 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.