header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Радованче Селић: „Задруга“ против „Борбе за веру“ Штампај Е-пошта
среда, 15 јул 2020

    ...„Борба за веру“ нема пара за редовно одржавање сајта. Не може да се сакупи сваког месеца ни 200 евра без апела и мољакања. А Жељко Митровић од „Задруге“ зарадио 5,5 милиона евра, пропагирајући идиотизам, разврат, болести и изопачености. Ма, браво! Браво! Таквима треба да помогне Бог и Свети Сава. Мало сутра!

+ + +

Јављам се, огорчен и ојађен, вашим апелима јавности за помоћ. Зар је „Борба за веру“ дошла дотле да мора да мољака за помоћ, после свега што је учинила за нашу веру и наш народ? Тужан сам и претужан. Баш смо пропали.

Недавно сам ушао у рубрику „Интервју“ на вашем сајту, и тамо видео шта су ваши саговорници имали да кажу о раду сајта.

Тако је покојни новинар Жељко Цвијановић, оснивач „Новог стандарда“, рекао:

 Борба за Веру“, један од мојих омиљених сајтова, није имао тако широк лук препознавања Зла као „Нови Стандард“ и ја, тако да сам сам о томе учио и читајући изванредне текстове са тог сајта. Подвиг „Борбе за Веру“ утолико је већи што је Добро и Зло разликовала тамо где Зло по дефиницији не станује, где се не открива у злој реторици, у буци и бесу, већ се често очитује у смерном језику Добра. Отуд се не усуђујем да "Борби за веру" дам било какав савет осим једног: да чува своје архиве текстова јер једном, кад Добро однесе победу, они ће бити документ који ће поуздано сведочити колико је ломова, тешкоћа и понижења требало проћи да би се освојила Слобода. Јер, кад је освојимо, пред нама ће бити последњи велики задатак – да нараштајима који долазе сведочимо о историјском паду нашег нараштаја, показујући колико се Слобода тешко осваја кад се једном изгуби.“                                                                                                           

А академик Срба Живановић из Лондона:

Да немам добро мишљење о раду сајта „Борба за Веру“ не бих сарађивао и слао чланке за објављивање на том сајту. Према ономе што чујем од великог броја особа које редовно прате оно што се објављује на сајту „Борба за веру“, сви су јако задовољни и свакоднено прате чланке, говоре о  њима и коментаришу. Велики  број информација које читаоци не могу да сазнају на другој страни, на ТВ или у медијима налазе се на сајту. Знам да је труд Уредништва сајта огроман, али је јако значајан и потребан да се шири истина и да се непристрасно приказују догађаји у јавности. Зато желим Уредништву сајта много успеха, а ја ћу се потрудити макар мало у оквиру својих скромних могућности да допринесем њиховом раду.                                         

Ту је и професор др Драгиша Бојовић:

Постоје 2-3 сајта које редовно пратим. Међу њима је и сајт ''Борба за веру''.  Он добрим делом покрива интересовања бројних верника СПЦ, али и верника у нашем окружењу. Мислим да је та комуникација много важна и она говори о саборном духу оних, које многи желе да поделе, пришивајући им различите атрибуте. Важно је да се Редакција увек труди да објављује текстове који служе само Истини.

   Ту је и научни саветник, др Зоран Милошевић:

На сајт ми је пажњу скренуо Рус Павел Тихомиров, пре неколико година. Данас када водим сајт Центра академске речи то чиним редовно (свакодневно), што се може и проверити, јер преузимам неке текстове и објављујем на свом сајту. Неки су били чак и најчитанији чланци сајта.

   И, упркос томе, за „Борбу за веру“ нема пара за редовно одржавање сајта. Не може да се сакупи сваког меседа ни 200 евра без апела и мољакања.

   А Жељко Митровић од „Задруге“ зарадио 5,5 милиона евра, пропагирајући идиотизам, разврат, болести и изопачености. ( https://www.jutarnjiglasnik.info/.

Ма, браво! Браво! Таквима треба да помогне Бог и свети Сава. Мало сутра!

___________________________________

Синоћ је глупа сиротиња гласала у задругу код газде Митровића укупно 18 935 590 словима скоро 19 милиона гласова Значи газда Митровић је од глупе сиротиње синоћ зарадио 18 935 590 пута 36 динара укупно око 681 милион динара или око пет и по милиона евра. Благо газди Митровићу
____________________________

Ако 10000 људи дневно погледа „Борбу“, и да уплати 10 динара месечно, то је 100 хиљада динара. 10 000 по 10 динара – 100 хиљада динара.

   Али, од тога ништа... Зато „Задруга“ зарађује пет и по милиона евра.

   Борите се, браћо и сестре, док можете. Кад не будете могли, повуците се. Ионако не заслужујемо да знамо истину. Јер је не волимо, а треба имати љубав истине да бисмо се спасили:

„Јер тајна безакоња већ дјејствује, само док се уклони онај који сад задржава. И тада ће се јавити безаконик, којега ће Господ Исус убити духом уста својих и уништити појавом свога присуства; онога је долазак по дјејству сатанину са сваком силом и знацима и чудесима лажним, и са сваком пријеваром неправде међу онима који пропадају, зато што не примише љубав истине да би се спасли. И зато ће им Бог послати силу обмане, да вјерују лажи; да буду осуђени сви који не вјероваше истини, него завољеше неправду“ (Друга посланица Солуњанима 2. глава)

   Нека Вас Бог чува.

Последњи пут ажурирано ( четвртак, 16 јул 2020 )
 
< Претходно   Следеће >
УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 46 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОЗИВАМО ВАС ДА СВОЈИМ ДОНАЦИЈАМА ПОМОГНЕТЕ ОПСТАНАК И СТАБИЛНО ФУНКЦИОНИСАЊЕ "БОРБЕ ЗА ВЕРУ"

+ + +
„Ако кажете да не постоји завера, онда постоје само две могућности: или сте незналица, или сте део завере.“

Уредништво „Борбе за веру“


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.