header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Још један сатанин начин за истребљење православних Штампај Е-пошта
среда, 28 октобар 2020

 Рускињама саветују да не остају у другом стању после корона вируса

    Из министарства здравља саветују Рускињама да не остају у другом стању после прележане коронавирусне инфекције. То је изјавио главни ванредни-хонорарни репродуктолог министарства Олег Аполихин у интервјуу радио станици "Говори Москва".

Он је позвао жене репродуктивног узраста да "предузму мере у вези опорављања и рекреације после спроведеног лечења". Тако, по његовим речима, после оздрављења је неопходно "да се уздрже од зачећа, да би се опоравиле, и затим урадити тест и планирати трудноћу".

Раније је Аполихин изјавио да корона вирус може изазвати побачај. Такав исход трудноће је могућ у раним стадијумима када се оштете делови хромозома. У том случају плод се може развијати само до одређеног момента после чега ће престати његове виталне функције. Такође, Аполихин је говорио о утицају корона вируса на мушку плодност. По његовим речима, услед инфекције поједини сперматозоиди се могу слепити међу собом или с другим компонентма семена и, као последица тога, изгубити способност покретљивости и оплођавања јајне ћелије, што се може одразити на будуће потомство.

 

За „Борбу за веру“ превео: Ј.В.

Извор:https://doctor.rambler.ru/

Последњи пут ажурирано ( среда, 28 октобар 2020 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 65 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.