header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Је л' и ово "теорија завере"? Шваб заговара стављање чипа у главу како би влада читала наше мисли Штампај Е-пошта
петак, 20 новембар 2020

 Mr. sc. Arna Šebalj:

Klaus Schwab želi stvoriti Agendu 2030 koja se prvenstveno temelji na demontiranju trenutnog kapitalističkog sustava u korist veće centralizirane autoritarne vladavine koja će dovesti do nižeg životnog standarda, manje potrošnje goriva, manje građanskih sloboda i puno više vladine kontrole koja prati sve što radimo uz ograničenje putovanja.

Schwab je predani marksist koji tvrdi da korporacije duguju društvu, a ne dioničarima koje naziva “dionicima“, kao da su socijalni program sami po sebi. Njegov  “Veliki poništaj” uključuje njegovu  “ekonomiju dionik” sa zategnutom vizijom onoga što naziva  “četvrtom industrijskom revolucijom“. ” Schwab, zanimljivo, sasvim pogrešno predstavlja cijele prve tri industrijske revolucije.  Jedino ispravno tvrdi da je prvi bio izum parnog stroja. Tvrdi da je druga masovna proizvodnja, izostavljajući činjenicu da je masovnu proizvodnju izumio Henry Ford u odnosu na Model-T na temelju industrijske revolucije motora s izgaranjem i fosilnih goriva koje on propušta spomenuti. Treću industrijsku revoluciju pripisuje računalu, a četvrtu industrijsku revoluciju, za koju tvrdi da spaja čovjeka s čipovima koje strojno lijepe u nas. Izričito kaže na čikaškom vijeću za globalna pitanja:

“Ono do čega će dovesti četvrta industrijska revolucija je spoj našeg fizičkog, digitalnog i biološkog identiteta.”

U Schwabovoj knjizi “Oblikovanje budućnosti četvrte industrijske revolucije” objašnjava da će tehnologija u razvoju omogućiti vlastima da  “uđu u dotadašnji privatni prostor naših umova, čitajući naše misli i utječući na naše ponašanje “.

Čini se da je Schwab gledao film Izvještaj o manjini, jer čini se da je na njega utjecao način na koji vlada može spriječiti zločine čitajući vaše misli.

„Kako se sposobnosti na ovom području poboljšavaju, povećat će se iskušenje za agencije za provođenje zakona i sudove da koriste tehnike za utvrđivanje vjerojatnosti kriminalnih radnji, procjenu krivnje ili čak moguće dohvaćanje uspomena izravno iz mozga ljudi. … Čak i prelazak državne granice mogao bi jednog dana zahtijevati detaljno skeniranje mozga kako bi se procijenio sigurnosni rizik pojedinca. “

“Tehnologije četvrte industrijske revolucije neće se zaustaviti tako da postanu dio fizičkog svijeta oko nas – postat će dio nas.” 

“Doista, neki od nas već smatraju da su naši pametni telefoni postali produžetak nas samih. Današnji vanjski uređaji – od nosivih računala do slušalica s virtualnom stvarnošću – postat će gotovo sigurno ugradivi u naša tijela i mozak. “

Schwab također odobrava “aktivne implantabilne mikročipove koji probijaju kožnu barijeru našeg tijela“.

Kako zanimljiva kombinacija i značenje riječi, koji meta jezik! Zar je moguće da ovakvi zločinci mogu ostati nekažnjeni, pa odavno rekoh, Mengele, te fašizam i nacizam su male bebe za ove sadašnje projektante naše teške budućnosti. Hoćemo li im ovo dozvoliti?

Ako se slučajno usudimo govoriti o cjepivima, umetanju  mikročipova ili nanobajta, odmah nas preusmjeravaju u teoretičara zavjere.

 

Извор: https://www.armstrongeconomics.com/

Преузето са: "Логично.хр"

 

 

Последњи пут ажурирано ( субота, 21 новембар 2020 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 65 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.