header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Смртоносни убоди Штампај Е-пошта
четвртак, 10 децембар 2020
         Године 1975. Стевен Спилберг снимио је свој чувени хорор трилер под називом „Чељусти“. Године 2020. ви живите хорор трилер који ми могао назвати „Убоди“!

Тек што је Велика Британија започела вакцинацију против ковида Фајзеровом вакцином, НХС је изашао са упозорењем:

„Као што је уобичајено за нове вакцине, Агенција за лекове и здравствене производе (МХРА) саветује из предострожности да људи са значајном историјом алергијских реакција не примају ову вакцину.“

Упозорење стиже након што су два члана особља Националног здравственог система (НХС), која су вакцинисана у уторак у склопу првог дана увођења вакцине у Великој Британији, искусила нежељене реакције на убод.

 

Duration / Трајање: 4:24 (енг.)

https://www.youtube.com/

Превазилажење маште

Данас имамо још један документ који превазилази машту сценариста хорор филмова. Америчка администрација за храну и лекове (ФДА), од које се очекује да изда одобрење за употребу вакцине у Сједињеним Државама, објавила је данас на 53 странице ‘анализу’ Фајзер-БиоНТек КОВИД-19 вакцине у којој се наводе ствари које никад раније нису поменуте. На 41. страници налазимо да је међу добровољцима у истраживању било жртава:

„Укупно шест (2 вакцине, 4 плацеба) од 43.448 уписаних учесника (0,01%) умрло је током периода истраживања од 29. априла 2020. (први учесник, прва посета) до 14. новембра 2020. (пресек). Оба примаоца вакцине су била старија од 55 година; један је доживео срчани удар 62 дана након вакцинације #2 и умро је 3 дана касније, а други је умро од артеросклерозе 3 дана након вакцинације #1. Примаоци плацеба умрли су од инфаркта миокарда (н=1), хеморагијског можданог удара (н=1) или непознатих узрока (н=2); три од четири смрти догодиле су се у старијој групи (>55 година). Све смрти представљају догађаје који се дешавају у општој популацији старосних група којима су припадали, сличном стопом.“

Такође су се јавила четири случаја Белове парализе, тј. парализе лица (ниједна у плацебо групи), али не брините, ФДА каже да „нема учестаности изнад оне која се очекује у општој популацији“. И да не брините још више, савезно регулаторно тело препоручило је „надзор над случајевима Белове парализе применом вакцине у већој популацији“. Ако вас задеси, то ће бити забележено!

И да не бринете још много више, ништа од овога нећете наћи у корпоративним медијима. Они су пуни охрабрујућих изјава да је вакцина „сигурна и ефикасна“, тако да не поткопавају поверење у Фајзерово ‘магично решење’.

 

Duration / Трајање: 3:08 (енг.)

https://www.youtube.com/

Хајде да рачунамо

Захваљујући ФДА, сазнадосмо да постоји одређени ниво дозвољених смртних случајева у тестирању вакцина. Занимљиво. Неко би помислио да „безбедност“ значи да нико у тестираној групи не сме страдати. Неко би могао да пита зашто је вакцина АстраЗенеке блокирана у САД након само једне смрти током клиничког испитивања у Бразилу. Или зашто тај ‘стандард прихватљиве смртности’ нигде није објављен? Или како је могуће да руска вакцина никад није убила ниједну особу током клиничких испитивања?

Сигуран сам да ће корпоративни медији испеглати ова мања питања. Да сад мало прорачунамо податке из ФДА анализе. Од 43.448 уписаних учесника, шест је умрло, четворо је парализовано, рецимо 10 жртава. То би у просеку било 276 жртава на милион. ФДА то проглашава ‘нормалним’. Али чак и ако прихватимо недоказиви број наводних жртава ковида од 1.553.626 (до данас) широм света, то би било само 201 на милион. И могу ли медији да објасне зашто је лек смртоноснији од болести? Зашто нас корпоративни медији не обавештавају да Шведској, са 720 наводних смртних случајева од ковида на милион, популација и даље расте? Зар то није природна стопа смртности на коју би вакцина само додала нове жртве? Зашто би неко ризиковао кад преживљава 99,98%? Још једна ствар:

Чак и ако прихватимо овај жестоко надувани број наводних ковид жртава, то је само 4.529 смртних случајева дневно. Зашто корпоративни медији никад не помињу да у свету свакодневно умире 15.000 деце? Зашто је то нормално?


 

Тест интелигенције

Јасно је да никакав разуман одговор на ова питања нећемо добити, јер се зна ко има главну реч у медијима. Подвала с коронавирусом смишљена да уништи становништво, а не да му донесе добро. Можемо је сматрати тестом интелигенције који су осмислили савремени еугеничари да би прво истребили оне најсиромашније памећу. Али то не би била пуна истина. Ти злочинци ће учинити све што могу да и вас ‘вакцинишу’. У Канади, министар здравља Онтарија Кристина Елиот најавила је да ће људи тамо бити уценама приморани да прихвате убод:

Питајте се још једном, због чега им је до те вакцине толико стало? Само због профита?

Нажалост, они немају намеру да вас пусте да мирно и нормално живите. Где је праг те спознаје?

         

         Извор: https://hive.blog/hive-

Последњи пут ажурирано ( четвртак, 10 децембар 2020 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 17 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.