header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow ПРАВОСЛАВЉЕ-актуелно arrow Дописник „Борбе за веру“ из Екатеринбурга о ноћашњем догађању у Средњеуралском манастиру јавља
Дописник „Борбе за веру“ из Екатеринбурга о ноћашњем догађању у Средњеуралском манастиру јавља Штампај Е-пошта
уторак, 29 децембар 2020
           Поштована браћо,

Као што сте већ известили (овде:), јутрос, у 1 час после поноћи, јаке јединице руских специјалаца руковођене људима из Москве, окупирале су манастир Богородице (Умножитељка хлебова) у Екатеринбургу на Уралу, ухапсиле  и одвеле схиигумана Сергија и више јероманаха и братије манастира.

Упад специјалаца је извршен као да се ради о најгорим  криминалцима и терористима, разбијана је улазна капија манастира, обијане келије монахиња, отимани компјутери, па чак и личне ствари и новац монахиња, било је прекомерне употребе силе над верним народом, што је данас изјавио адвокат оца Сергија - Дмитриј Савченко.

Данас, 29.12.2020. у 14:00 по Московском времену ће оцу Сергију бити суђено у Москви, он је пребачен специјалним авионом, јасно је да је у питању политички процес по налогу свејеретика из врха поробљене РПЦ.

Весто о догађању у Средњеуралском манастиру треба што више ширити како би се наши верници помолили за исповеднике Русије на Уралу!

Последњи пут ажурирано ( среда, 30 децембар 2020 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 25 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.