header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Слађана Павловић и даље вероучитељица у О.Ш. "Св. Сава" Штампај Е-пошта
среда, 02 септембар 2009

         На сајту Уније синдиката просветних радника Србије, објављена је вест која говори да су код надлежних превладали разум и хришћанска љубав, те је постигнут договор да веручитељица Слађана Павловић остане на свом радном месту у О.Ш. "Свети Сава" у Атеници код Чачка. "Борба за веру" поздравља мудру одлуку надлежних црквених власти. Вест преносимо у целости.

+++

СОЧ решио проблем, Краљево сутра у штрајку

          Управо су у нашу редакцију стигле вести из Чачка и Краљева. Наиме, Синдикат образовања Чачка, Савет родитеља и представници СПЦ су се, након обављених разговора договорили да у Основној школи „Свети Сава" у чачанском насељу Атеница досадашња вероучитељка Слађанa Павловић настави да ради.

У Краљеву ће сутра, како смо добили информацију од Живана Пешића председника СОК, све школе чланице УСПРС у потпуности обуставити рад у знак солидарности са професором Југославом Митровићем, кога је за време поправног испита физички напо ученик. У осталим градовима спроводи се акције УСПРС читања писма и разговора са ученицима за време првог часа у преподневној и првог часа у подневној смени.
Info USPRS

         http://www.unijasprs.org.rs/index.php?option=com_content&task=view&id=5894&Itemid=36

Последњи пут ажурирано ( среда, 02 септембар 2009 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 34 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.