header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Содомитске Америчке Државе Штампај Е-пошта
уторак, 02 март 2021

 Институт Галуп је презентовао истраживање по коме ће број представника ЛГБТ-а у наредним годинама перманентно расти.

Амерички Институт „Галуп“ објавио је 24. фебруара резултате истраживања према којима, за последњих 50 година, - број људи који се изјашњавају као ЛГБТ порастао неколико пута.

Истраживачи потврђују, што је само број бисексуалаца повећан за 38 пута. Они такође дају податке, који сведоче о драстичном расту ЛГБТ само за последњих неколико година.

У 2020. години 5,6% одраслих Американаца идентификовало је себе као ЛГТБ. То је више за 4,5% него у  2017. години и 4,1% у односу на 2016. години. У периоду од 2012. до 2015. године од 3,5% до 3,9% одраслих Американаца идентификовало је себе као ЛГБТ.

Истовремено док Американци све више подржавају основна права за гејеве, лезбејке и трансџендере, брзо расте проценат Американаца који се идентификује скао ЛГТБ. С обзиром да млади далеко чешће него старији сматрају себе ЛГБТ, тај раст ће се наставити“, - саопштава Иститут Галуп.

 

Последњи пут ажурирано ( среда, 03 март 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 45 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.