header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Уредништво: Пажљиво читајмо и пазимо да нас ко не превари Штампај Е-пошта
четвртак, 25 март 2021

 Пре неколико дана више дневних листова и портала пренело је вест под насловом „Почела вакцинација на Светој Гори". И на самом почетку ове вести уденуто је једно велико лукавство. Ово лукавство је природно, с обзиром да је поменуту вест пласирала агенција црквених новости „Ромфеа“. Шта је спорно са „Ромфеом“? Спорно је што је то од почетка 2019. године грчко-амерички портал, који спроводи политику сатанистичке Америке (овде:). 

Ево лукавства „Ромфее“:

Прву вакцину на Светој гори примио је архимандрит Вартоломеј, игуман канонског Есфигмена у Кареји.”

Верујемо да је већина читалаца чула за зилотски манастир Есфигмен, у коме живе најправовернији од правоверних. И чим су прочитали „Есфигмен“ запитали су се – ако су најправовернији пали, како ће се одржати обични верници. А то и јесте био циљ медијских сатаниста – повезати вакцинацију против короне са правоверјем.

Из реакција наших читалаца видимо да је мало ко запазио да се овде ради о „канонском Есфигмену“, а то нису зилоти из Есфигмена, него послушници цариградског архијеретика Вартоломеја, тзв. „канонско“ братство Есфигмена. Вакцине су углавном и примали они који су кренули за фанариотским злотвором и слугом америчко – масонских интереса – „канонски“ Есфигмен, Ивирон, Кутлумуш и Симонопетра

И у СПЦ има оних који позивају народ да се вакцинише – коронаверски епископ Стефан Шарић и коронаверски епископ нишки Арсеније. Шарић мора да рекламира вакцинисање, јер се зна какве га оптужбе прате и шта га чека ако се успоротиви. Епископ нишки је, као што сви знају, новотарац и модерниста, тако да он нема никакве шансе да разуме шта се крије иза масовног вакцинисања.

Зато молимо читаоце да добро обрате пажњу шта читају. Уосталом, за ваше здравље, духовно и телесно, не гарантују ни владика, ни патрика, него свако од вас мора да има јасан ум и побожну душу.

Мислите својом главом и молите се из све душе да вас Бог научи и заштити од искушења!

Последњи пут ажурирано ( петак, 26 март 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 37 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.