header image
НАСЛОВНА СТРАНА
"Вавилон велики, мати блудница и гнусоба земаљских" (Откр. 17, 5) опет прети Русији Штампај Е-пошта
недеља, 11 април 2021

 Вашингтон упозорио Москву на последице „несмотреног понашања“

Амерички државни секретар Ентони Блинкен упозорио је да би Русија могла да сноси последице, ако настави да се „агресивно понаша“.

„На данашњи дан могу рећи да смо озбиљно забринути руским акцијама дуж граница Украјине… Налазимо се у врло тесном контакту са нашим партнерима. Савезници у Европи деле нашу забринутост. Председник Бајден је био врло јасан по овом питању – ако Русија буде предузела несмотрене или агресивне кораке, сносиће последице“, рекао је Блинкен у интервјуу Ен-Би-Сију.

Он је додао да је амерички председник саопштио и да Русија и САД имају низ питања по којима је могућа сарадња, као на пример контрола наоружања.

Подсетимо, Русије је више пута саопштавала да нема никакве везе са конфликтом на истоку Украјине, нити да помаже самопроглашене република ДНР и ЛНР оружјем и другом опремом.

 

Последњи пут ажурирано ( недеља, 11 април 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 28 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.