header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow КОРОНА arrow Потписан интернационални уговор у циљу спровођења агенде "Великог ресета"
Потписан интернационални уговор у циљу спровођења агенде "Великог ресета" Штампај Е-пошта
уторак, 20 април 2021

 Мицхаел Хаунес:

24 шефова земаља и влада света најављују један интернационални уговор о пандемијама за спровођење агенде „Великог ресета“

Потписници су, руководилац СЗО као и шефови земаља и владе Француске, Савезне Републике Немачке, Велике Британије и других земаља.

Велики број светских, водећих предузећа су подстицали на један глобални уговор о пандемијама, да би се будуће пандемије спречиле, расподелиле вакцине и да би се поставило једнострано полазиште за глобално управљање.

Британски премијер Борис Џонсон, француски председник Емануел Макрон, БРД - пословођа Ангела Меркел, руководилац СЗО као и осталих 20 светских шефова држава и влада су заједно саставили једно писмо да би задобили подршку народа за глобалистички план. (https://www.telegraph.co.uk//)

У британским новинама ”The Telegraph ”, и у другим публикацијама као што је ”Le Monde” у Француској, шефови земаља и влада објашњавају њихову намеру да изграде ”једну јачу међународну, здравствену архитектуру која штити будуће генерације. ”

24 лидера земаља и шефови влада назвали су ковид-19 "највећи изазов за светску заједницу од 1940-их" и рекли су унапред ”да ће бити других пандемија и других тешких здравствених ситуација”. ”Ниједна појединачна влада или мулти-латерална управа може са тиме сама да се суочи”- објаснили су. ”Питање није ”да ли”, него ”када”. Заједно морамо бити боље спремни на то да, на један високо координирани начин предскажемо пандемије, да их спречимо, препознамо, проценимо и на њих ефективно реагујемо. Ковид-пандемија је била једно тешко и болно подсећање да нико није у сигурности, док сви нису у сигурности.”

Ова задња реченица би могла указати на утицај оснивача и ангажованог глобалисту светског економског форума, Клауса Шваба, на ова 24 лидера земаља и шефова влада. Тек пре неколико недеља је Шваб изјавио:” Све док нису сви вакцинисани, нико неће бити сигуран”, једна изјава која у себи садржи питање о поверењу, које такви лидери постављају у њихове много хваљене али опасне, експерименталне инјекције.

Шефови земаља и влада потврђују свој заједнички циљ глобалне вакцинације и називају га "глобално јавно добро“.

Да би се то "заједничко добро" постигло и омогућило једно брзо спровођење вакцинације у целом свету, 24 глобалиста су покренули њихов међународни уговор:” Ми верујемо, да народи треба да раде удружено на развоју новог међународног уговора о пандемијама, спремности и реакцији. Један такав обновљени, колективни ангажман би био прекретница, да би се оснажила превенција пандемија на највећем политичком нивоу.

Овај уговор би се заснивао на принципима СЗО, који произилазе из устава СЗО као и ”других релевантних организација које имају одлучујући значај у овом настојању”. Генерални директор СЗО, др. Tedros Adhanom Ghebreyesus, био је један од потписника објашњења.

"Главни циљ овог уговора био би подстицање свеопштег државног и друштвеног полазишта, јачање националних, регионалних и глобалних капацитета и отпорности на будуће пандемије”, објаснили су шефови земаља и влада.

"Ово укључује значајно побољшање међународне сарадње, на пример, да би се побољшали системи за упозорења, размену података, истраживање као и локалну, регионалну и глобалну продукцију и расподелу противмера у медицини и јавном здрављу као што су вакцине, лекови, дијагностика и лична заштита.”

Не би се фокусирало само на глобалистичке планове вакцинисања. На основу „One Health“ - полазишта шефова земаља и влада, он би био изграђен на принципу спајања између ”здравља људи, животиња и наше планете.”

У једном говору, који подсећа на агенду великог ресета коју подстичу светски економски форум и Клаус Шваб, шефови држава и влада непоменули су да ће нови уговор довести до недостатака у националним интересима и увећаној међународној забринутости. ”Један овакав уговор требао би ићи у правцу обостраности, заједничке одговорности, транспарентности и заједничком пословању у оквирима интернационалног система, његових правила и норми. Ниједан део друштва не би био изузет од учествовања у новом уговору, како год оно да изгледа. (…)

Лидери су објаснили да је корона вирус из Вухана, Кине, ”искористио наше слабости и поделе” и да је у њиховој ”одговорности” да се ”постарају, да свет извуче поуку из ковид-19 пандемије” и да ”Искористите прилику и придружите се као глобална заједница за једну мирну сарадњу која обухвата ову кризу али и шире.”

О предлогу би шефови земаља и влада требали у јуну даље расправљати на Г 7-заседању, у Великој Британији. Борис Џонсон ће се придружити својим колегама из Канаде, Француске, Савезне Републике Немачке, Италије, Јапана, Сједињених Држава и ЕУ. Потписници су упозорили да ће њихов нови план ”узети много времена и захтевати дуги низ година, дугорочног, политичког, финансијског и друштвеног ангажмана.”

У разговору са радиом BBC, од СЗО специјално за ковид-19 задужени др. Дејвид Набаро је поновио говор 24 светска шефа и закључио да ће се до 2022 године завршити глобална агенда вакцинисања светског становништва и због тога је указао ”на све могуће проблеме са варијантама” док овај циљ не буде постигнут.

"Све што лидери кажу је, да је овај проблем толико велик, да ми морамо да радимо заједно да би га решили”, додао је Набаро.

Заиста, веза између новог међународног уговора и великог ресетовања изазвала је да презентациони ветеран, Ричи Ален напише: "Ово је застрашујуће. Ја сам особа која је говорила о истраживачима и академицима који су нас упозоравали да се ово може догодити. Ово је крај игре.”

У таквом уговору се једноставно ради о "концентрисању снаге у рукама сићушне елите", објаснио је Ален. "То су глобалисти радили деценијама."

Целокупна листа оних који су потписали овај нови уговор:

 

J. V. Bainimarama, prime minister of Fiji; António Luís Santos da Costa, prime minister of Portugal; Klaus Iohannis, president of Romania; Boris Johnson, prime minister of the United Kingdom; Paul Kagame, president of Rwanda; Uhuru Kenyatta, president of Kenya; Emmanuel Macron, president of France; Angela Merkel, chancellor of Germany; Charles Michel, president of the European Council; Kyriakos Mitsotakis, prime minister of Greece; Moon Jae-in, president of the Republic of Korea; Sebastián Piñera, president of Chile; Carlos Alvarado Quesada, president of Costa Rica; Edi Rama, prime minister of Albania; Cyril Ramaphosa, president of South Africa; Keith Rowley, prime minister of Trinidad and Tobago; Mark Rutte, prime minister of the Netherlands; Kais Saied, president of Tunisia; Macky Sall, president of Senegal; Pedro Sánchez, Prime Minister of Spain; Erna Solberg, prime minister of Norway; Aleksandar Vučić, president of Serbia; Joko Widodo, president of Indonesia; Volodymyr Zelensky, president of Ukraine; Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus, director-general of the World Health Organisation.

 

Извор оригинала на енглеском: https://www.lifesitenews.com/

Извор на немачком: https://telegra.ph/

Превод са немачког за "Борбу за веру": Данијела Брунер



Последњи пут ажурирано ( уторак, 20 април 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 32 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.