header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow КОРОНА arrow "Кла ТВ": Шта је такође потребно знати у вези корона-вакцине
"Кла ТВ": Шта је такође потребно знати у вези корона-вакцине Штампај Е-пошта
петак, 23 април 2021
            Широм света се снажно промовише да се требамо вакцинисати против короне. Постоје многе перспективе за бављење темом вакцина. Данашња емисија указује на један аспект, на који се ретко обраћа пажња, који би, у вези корона-вакцине такође требало знати.

Швајцарско удружење "Мама" објавило је у билтену за фебруар и март 2021 један ”глас” који ми, мало скраћен и у допуњеној верзији, преносимо.

Да ли циљ оправдава свако средство? Већ деценијама, биомедицинска истраживања и технологије користе ”ткиво људских фетуса” а тиме и ћелије побачене деце. Уз глобалну кампању вакцинације против короне, та чињеница добија једну, до сада никад постојећу димензију. Поуздане информације од америчких организација за заштиту живота дају разлоге за велику, етичку опрезност. Хитна молба организације за заштиту живота LifeSite захтева, да биомедицина сада мора најзад да пређе на етичке, беспрекорне алтернативе.

Код вакцине за корону, тренутно се у свету снажно промовишу и ако има могућности примењују, 3 вакцине: од фирми Pfizer-BioNTech, Moderna и AstraZeneca. Шта треба да се зна: од ове три вакцине ниједна није етички беспрекорна.

Повезаност са ћелијским линијама, што значи "са ћелијама једне врсте ткива", које првобитно потичу од побачене деце, постоји код све три.

Чак и ако - према тренутном знању - ни "Pfizer-BioNTech," ни "Moderna" нису користили ћелијску линију за развој или производњу вакцине, те вакцине су тестиране на таквим ћелијским линијама. AstraZeneca је, међутим, користила ову ћелијску линију и у развојној фази и у производњи и тестирању вакцине.

Конкретно, то значи да код све три вакцине против короне, тзв. ћелијска линија „HEK-293“ игра једну улогу-чак и ако је код неких била само у фази испитивања. За вашу информацију: „HEK“ означава „Human Embryonic Kidney“, што значи ”људски, ембрионални бубрег” а ”293” означава број експеримената који је неки истраживач урадио док није добио ову ћелијску линију.

Широко распрострањено погрешно мишљење је да су полазишта за ове HEK-ћелијске линије били ”само” појединачни побачаји у 1960-тим и 1970-тим годинама. Чисто технички гледано, коришћено ткиво потиче стварно од једног детета, али обично истраживач не долази до жељене ћелијске линије у првом покушају. То не мора да значи, да је у овом случају побачено 293 деце, али без сумње, много више него једно.

Молекуларни биолог и истраживач вакцина, Памела Акер из Америке полази од стотине побачене деце. Већином су то била здрава деца из друге трећине трудноће, јер у првој трећини органи још нису довољно развијени!

Поред тога, "фетално ткиво" би се за истраживачке сврхе, у идеалним условима, морало узети у року од 5 минута после побачаја. У многим случајевима су због тога бебе вађене царским резом и још су у животу када истраживач почиње са узимањем ткива. Болови које бебе осећају, најчешће нису смањивани наркозом јер би се та средства негативно одразила на ћелије.

Ове ћелијске линије чије је порекло у таквим побачајима, не играју улогу само у вакцинама против короне већ такође и у другим вакцинама. Приказане, потресне чињенице нам јасно дају до знања: против једног оваквог убиства и сецирања људских фетуса, баш као да нису ништа друго до посебна врста лабораторијских пацова-мора се испољити велика, етичка опрезност!

Истраживање, које себи приписује спашавање живота, требало би такође да чува и људско достојанство! Сви ми смо позвани да ове чињенице објавимо, против њих протествујемо и да заједнички вршимо притисак како би се производиле алтернативне вакцине, у сваком погледу ”без побачаја”. То је позив удружења ”Мама”.

Кла.ТВ се одазвала томе позиву овом емисијом. Да свако људско биће постане свесно свог права на слободно, неограничено формирање мишљења такође и уз помоћ ове емисије!

 

Превод са немачког: Данијела Брунер

Извор: https://www.kla.tv/18513

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( петак, 23 април 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 9 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.