header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Индија: Истина на ломачи Штампај Е-пошта
недеља, 02 мај 2021

 Април сваке године доноси крај сезонске епидемије респираторних инфекција на северној полулопти. Од овог тренутка, корпоративни медији морају да удвоструче напоре око застрашивања стада…

Најновији медијски ‘ужас’ долази из Индије. Корпоративни медији препуни су дирљивих позива изнурених лекара који очајнички позивају на вакцинацију, фотографија ломача на којима Индијци спаљују мртве и паничних извештаја о ‘новом соју’ који прети да се прошири по читавом свету. Као што већ можете претпоставити, сви ти извештаји су пука манипулација и отворена лаж. Идемо редом. Ако на светској листи стопе смртности од ковида-19 потражимо Индију, мораћемо да заронимо у доњу половину – подаци су од јуче, 29. априла 2021:


Дакле, смртност од ковида је скоро 19 ПУТА МАЊА него у Мађарској или Чешкој, мања је него у свим ЕУ државама и скоро 13 ПУТА МАЊА него у Великој Британији, чије смо званичне податке недавно видели, а који кажу да је 2020. била тек на двадесетом месту по смртности у последњих тридесет година!

Погледајмо онда који су најчешћи узроци смрти у свету и у Индији:


Поново видимо оно што корпоративни медији не помињу – много више се умире од тежих болести чије је лечење обустављено услед корона театра! Као што је приметио Санџив Саблок у „Индијском Тајмсу“:

„Свакога дана у Индији умире 27.000 људи. Тај број укључује 2000 случајева дијареје и 1200 случајева туберкулозе (чија је вакцинација прекинута пандемијом).“

Џо Неш, који је донедавно живео у Индији и још увек има много контаката, написао је врло добар чланак за левичарски лист супротстављен закључавању, стављајући тренутне бројке у контекст – нешто што изгледа да ниједном корпоративном медију није у интересу. Он каже:

„Делхи, који је у фокусу медија и извор многих застрашујућих сцена страдања, има најотровнији ваздух на свету што често доводи до затварања града због широко распрострањених ефеката по здравље дисајних органа…

Болести респираторног система, укључујући ХОБП (хроничне опструктивне болести плућа), туберкулозу и инфекције респираторног тракта попут бронхитиса који доводи до упале плућа, увек су међу десет највећих убица у Индији. Ови услови су озбиљно отежани загађењем ваздуха и често захтевају кисеоник који може бити дефицитаран током криза са загађењем ваздуха…“


И нико се из корпоративних медија неће потрудити да објасни следећи парадокс: Како је могуће да је смртност стравично повећана – као што они кажу – тек након вакцинације! Јер, према подацима министарства здравља Индијске владе, до данас је вакцинисано више од 152 милиона становника:


А што се тиче стравичних ломача… Спаљивање мртвих је уобичајени начин сахране у традицији Хинду народа. Штавише, у Индији и Непалу била је раширена пракса спаљивања живе супруге на ломачи са покојним мужем, или закопавања у гроб. Овај обичај назван је по богињи Сати, Шивиној жени, која се спалила из протеста због тога што се њен отац лоше опходио према њеном мужу.

Непал је овај обичај званично забранио 1920. а у Индији је тек 1987 донет Закон о забрани Сати обичаја.


Данас Индија служи да се на највећој глобалној ломачи спали истина…

        

          Извор: https://hive.blog/

Последњи пут ажурирано ( понедељак, 03 мај 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 11 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.