header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow КОРОНА arrow Изумитељ мРНК вакцина: То су експерименталне вакцине и нису за младе у узрасту од 18 до 22 године
Изумитељ мРНК вакцина: То су експерименталне вакцине и нису за младе у узрасту од 18 до 22 године Штампај Е-пошта
среда, 07 јул 2021

 мРНА вакцине против коронавируса нису погодне за младе људе и узрасту од 18 до 22 године, каже проналазач мРНК 

 Човек за кога се сматра да је изумио технологију мРНК коју фармацеути тренутно користе у вакцинама против Covid,  рекао је да постоји „недовољно података о ризицима за адолесценте и младе одрасле особе“ и не сматра да одређене старосне групе треба да буду укључене у вакцинацију.

           Изумитељ мРНК вакцине Роберт Малоне оптужио је америчку владу да "није транспарентна у погледу ризика" вакцине против Covid-19 током интервјуа за Fox

 „Мислим да користи нису веће од ризика у овој старосној групи“, рекао је Малоне, мислећи на људе између 18 и 22 године, додајући да „нажалост није урађена довољно анализа ризика и користи“.

 „Забринут сам јер знам да постоје ризици, али немамо приступ подацима. „И зато мислим да људи имају право да одлуче да ли ће примити вакцине или не, посебно зато што су то експерименталне вакцине“, рекао је Малоне.

Проналазач мРНК вакцине поделио је забринутост истог дана када је консултативна група CDC рекла да постоји "могућа веза" између ретких случајева миокардитиса код адолесцената и младих одраслих вакцинисаних са Pfizer и BioNTe и Moderna.

      

 

Извор:https://www.in.gr/

Преузето са:https://apologet.spb.ru/

Превод са руског и приређивање: "Борба за веру"

Последњи пут ажурирано ( среда, 07 јул 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 4 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.