header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow КОРОНА arrow „Спутњик В“ није заштитио свог „православног“ пропагатора
„Спутњик В“ није заштитио свог „православног“ пропагатора Штампај Е-пошта
четвртак, 08 јул 2021

 „Православни“ корона-теолог умро после вакцинације и поновне инфекције

Редакција руског сајта „Руска Народна Линија“ (у даљем тексту РНЛ) добила је 6. јула 2021. тужну вест о смрти једног од њених сталних и активних аутора и промотера ковид вакцинације - Андреја Владимировича Козлова.

„Добили смо писмо од његовог духовника протојереја Игора Иљушина“, саоштила је РНЛ:

„Поштована Редакцијо,

 Са жаљењем вам саопштавам тужну вест... Андреј Владимирович Козлов је отишао Господу 26. јуна 2021. године од ковида. Јуче сам обавио његово опело у нашој цркви Државне иконе Мајке Божије. Био је мој духовни син, пријатељ, добар човек и благочестиви православни хришћанин. Ово је за мене велики лични губитак...

Упркос чињеници да је био вакцинисан против ковида, и да је поштовао све противепидемијске мере, он се разболео од ковида почетком јуна и 26. јуна у 8.00 сати Господ га је позвао у небеске обитељи. Имао је само 61 годину “.

Нешто касније отац Игор је редакцији РНЛ-а дао више подробности:

„Сасвим недавно, крајем маја, прошао је тест на антитела, њихов проценат је био висок. Почетком јуна отишао је у своју дачу, овде недалеко од Виборског ауто-пута, у области Црне реке. Такође ме је замолио да дођем да му освештам дачу и одједном се прехладио, изгубио осећај мириса, температура се попела високо 38... Стигао сам у град, позвао хитну помоћ, урадили су тест, испоставило се да је био позитиван.

Донели су лекове, али стање се погоршало и као резултат тога примљен је у болницу Светог Георгија на Северној авенији. Звао ме је неколико пута дневно. Молили смо се за њега... Када је оштећење плућа достигло 92 посто, последњи пут је могао да ме позове и већ је схватио да одлази... Ставили су га на интензивну негу, најпре на кисеоник. Био је свестан. Писао је белешке. Затим на механичку вентилацију, тамо је већ била кома и све... Отишао је Господу... Од тренутка обољевања до смрти прошло је две недеље...  Држао сам му опело над затвореним ковчегом. Пре опела, његова супруга дала ми је његову последњу исповест, написану на реанимацији...

Када смо питали лекаре о узроцима болести, речено нам је да је вакцина којом је вакцинисан, Спутник В, усмерена на лечење од кинеског соја (!!!), а он се разболео од већ мутираног, више агресивног и галопирајућег индијског соја“.

Непосредно пре смрти, Андреј Владимирович је на страницама РНЛ објавио свој следећи и, како се испоставило, последњи антихришћански пропагандни чланак под насловом „О хришћанском значењу ковида“, у којем је посебно изјавио:

„Поштовање противепидемијских мера након вакцинације, показује спремност човека да много боље и јасније следи Христа од уобичајеног уласка у црквену ограду, јер је боравак човека у Цркви важан само за њега самог, али од таквог нико није ни топао, ни хладан ни равнодушан“.

 

Уважени ortheos (блогер) тим поводом пише:

"Тако је овај господин прогласио вакцинацију „Спутњиком“ већом црквом од Цркве. Из тог разлога каже да се човек у цркви налази... сам за себе. Ово је потпуно негирање свих учења Цркве, порицање свих Светих Тајни (од којих се главна зове Причешће и састоји се у физичком и духовном сједињењу свих хришћана у Тело Христово).

Обратите пажњу на ИСТАКНУТЕ речи које је изговорио САМ и нико га није вукао за језик. Подсетимо се чувених речи Господа Исуса Христа анђелу Лаодикијске Цркве: Знам твоја дела да ниси ни студен ни врућ. О да си студен или врућ! Тако, будући млак, и ниси ни студен ни врућ, избљуваћу те из уста својих” (Откр. 3, 15-16).

Господ ДОСЛОВНО наводи „ковид – богословље“  као проклето и избљувано из Његових уста. И то је сасвим праведно и логично: ако господину Козлову и његовим суверницима није ни хладно ни вруће од боравка у Цркви, онда се као млаки избацују из Ње“.

 

Осврт Редакције сајта „Москва Трећи Рим“:

Драга браћо и сестре! Из преминућа ковод-теолога, сада поуздано знамо да је вакцина Спутник В апсолутно бескорисна против ковида. А разлог није ни тај што Спутњик наводно не штити од индијског соја вируса, већ управо због оног на шта упозоравају сви часни лекари - када се вакцинисани поново заразе, вирус их врло брзо убије! Ко има ум, да разуме!

 

По материјалу са: „Москва Трећи Рим“

Превод са руског и приређивање: „Борба за веру“

Последњи пут ажурирано ( четвртак, 08 јул 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 38 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.