header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow КОРОНА arrow Д. Гакис: „Стопа смртности невакцинисаних је 9 пута нижа неко код оних који су примили две дозе!“
Д. Гакис: „Стопа смртности невакцинисаних је 9 пута нижа неко код оних који су примили две дозе!“ Штампај Е-пошта
петак, 09 јул 2021

 Погледајте ово невероватно истраживање из Енглеске

-  25. јуна објаваљен је 17. Технички извештај о мутацијама коронавируса у Енглеској.

- Индијска мутација сада чини 95% случајева!

- У доњој табели можете видети следеће:

 

- 58% становништва није вакцинисано. Ова бројка расте на 64% код особа млађих од 50 година и само 10% код старијих од 50 година!

- Укупна стопа смртности индијске мутације је 0,1%. Односно, изгледа као грип!

Укупна стопа смртности је 30% већа након прве дозе вакцине (1,3%) и 7 пута већа након друге дозе (0,7%). Код невакцинисаних људи смртност је 9 пута мања него код оних који су примили две дозе (0,08%)!

- Слична је слика и код особа млађих од 50 година, где је укупна стопа смртности 0,001%, док се након прве дозе вакцине повећава 20 пута (0,02%), нема вредности после 2. дозе, а код невакцинисаних стопа морталитета је 0,01%. Међутим, величина ове екипе је врло мала и закључци су упитни!

- Код особа старијих од 50 година укупна стопа смртности је 1,1%, смањује се на 0,43% након прве дозе и расте на 1,41% након друге, што је, међутим, много боље од стопе морталитета од 3,8% невакцинисаних.

# Дакле, очигледно је да индијска мутација има веома низак укупни морталитет - 0,1%, што је слично невакцинисаним (0,08%), али се повећава на више од 1,1%, док код невакцинисаних ова група премашује 3,8%.

# Повећање смртности између прве и друге дозе може бити последица додатне токсичности вакцине, истраживања које сматрам веома ризичним због малог броја учесника истраживања. Сачекаћемо следеће студије како би се могла извршити тачна статистичка анализа.

 

Први извор на енглеском (пдф): https://assets.publishing.service.gov.uk/

 Извор на грчком: https://enromiosini.gr/

Преузето са: "ПРАВОСЛАВНЫЙ АПОЛОГЕТ"

Превод са руског: "Борба за веру"

 

Последњи пут ажурирано ( петак, 09 јул 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 45 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.