header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Нацисти иза вакциналног пасоша Штампај Е-пошта
среда, 04 август 2021

 „Замислите шта би било да су нацисти имали данашњу технологију. Е, па, знате шта? Имају је!“

Поли Сент Џорџ

Ова прича почиње објавом Британске владе да је потписала годишњи уговор о пружању услуга технологије ковид пасоша са компанијом ‘Ентруст’. Зашто је најава ужаснула многе посланике британског парламента?

 

By Oct we’ll be living in a 2-Tier Society: Many MPs are horrified by #pCovidPassports. More than 50 are prepared to vote against the government’s plan, yet it has signed a 12-month contract with ENTRUST, a company which provides Covid passport technology

           Морамо на овом месту похвалити и препоручити текстове Чудесне Поли Сент Џорџ, која је на изванредан начин испратила историју компаније ‘Ентруст’ и њених власника – нацистичке фамилије Квандт. У овом получасовном видеу, сазнаћете ко су били Гинтер и Херберт Квандт, и које све фирме данас држи породица Квандт, чији су потомци Штефан и Сузана данас званично најбогатији Немци.

            Сазнаћете како се ова фамилија обогатила на Закону о негативном запошљавању. Не знате шта је то? То је закон који им је омогућавао коришћење ропског рада у нацистичкој Немачкој. Сазнаћете какве су везе ове породице са самим нацистичким врхом:

       Duration / Трајање: 31:29 (енг)

https://www.bitchute.com/video/ByKbaT79NcAJ/

Link at Odysee / Линк ка Одисеју

Link at Rumble / Линк ка Рамблу

То је прича о настајању новог ‘индустријског племства’, глобалистичке класе која покушава да завлада светом. За детаље о томе можете се вратити на њене претходне поруке у којима се аргументовано разоткрива истинска завера глобалне здравствене мафије чији је кључни део ‘корона пројекат’. Погледајте на пример, овај видео из маја 2020, и уверите се како се ‘теорије завере’ непогрешиво остварују у реалности.

https://www.bitchute.com/video/1Z5VYqJqrtI/

Link at Odysee / Линк ка Одисеју

Link at Rumble / Линк ка Рамблу

Жао ми је што немам српски превод ових видеа, али за информације у њима вреди научити енглески.

Погледајте их, и све страхоте које вребају у будућности биће вам јасне.

 

           Извор: https://hive.blog/hive-

Последњи пут ажурирано ( среда, 04 август 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 13 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.