header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow КОРОНА arrow Аустралијска новинарка хоспитализована с перикардитисом 10 дана након "Фазјерове" вакцине
Аустралијска новинарка хоспитализована с перикардитисом 10 дана након "Фазјерове" вакцине Штампај Е-пошта
субота, 21 август 2021
          И даље подстиче друге да се вакцинишу
 
           На друштвеним мрежама оптужили су госпођу Kларк да припада култу Kовидидиота и да има "менталну болест" или да јој је "испран мозак".

Аустралијска новинарка хоспитализована с перикардитисом 10 дана након Фајзер вакцине, подстиче друге да се и даље вакциншу

Џорџија Кларк 27-годишњи новинарка Daily Telegraph-a примила је 2. јула своју прву дозу експерименталне Пфизер мРНА вакцине, и то објавила на свом Твитер налогу.
Објавила је кратки видео запис, заједно са твитом који гласи „први корак до слободе“.

25. јула. она је примила другу дозу. И опет је била активна на друштвеним мрежама.

Тог дана је истовремено промовисала хапшење демонстраната против карантина, маски и „вакцине“.

Твитовала је само два пута од 29. јула до 10. августа, пре него што се поново појавила на овој платформи. И сада знамо зашто.

4. августа морала је у болницу, јер је осећала јаке болове у грудима и због високе температуре. Али доктори су је отпустили након кратког посматрања. Бол и грозница су трајали наредних неколико дана, због чега се 9. августа јавила у Општу болницу Concord Repatriation. Госпођи Кларк је дијагностициран перикардитис срца. То је позната нуспојава Фајзер вакцине.

Објавила је узнемирујући видео запис са свог болничког кревета који приказује уобичајену психолошку трауму и понашање људи који су примили ове вакцинее и пате од тешких нуспојава. Нагласила је да су њени потенцијално трајни срчани проблеми који су последица Фајзера „врло ретки“. ( на основу чега ово тврди? ) Госпођа Кларк је отишла даље, рекавши „упркос овим нуспојавама, поново бих добила вакцину“. Рекла је да је то жртва за опште добро и да је то боље од заразе КОВИД-19. ( да ли јој треба веровати?)

 

Извор: "Ескпрес вести"

 

Последњи пут ажурирано ( субота, 21 август 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 71 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.