header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow ПИСМА ПОСЕТИЛАЦА arrow Слонови на небу
Слонови на небу Штампај Е-пошта
субота, 11 септембар 2021

 Планета Земља налази се усред свеопштег напада климатским оружјима

Сада већ давне 2014.год. портал https://www.geoengineeringwatch.org/ указао је на недвосмислене опасности манипулације временским приликама као и климатским системом уопште. Седам година касније, слутње су се обистиниле брже и јаче него ли је то и сам аутор текста Dane Wigington могао и да претпостави.

У наставку следи превод дела описа остварења под називом “Climate Engineering Weather Warfare, and the Collapse of Civilization“ доступног на https://www.youtube.com .

Климатски инжењеринг Временски рат и колапс цивилизације

У овом видеу, Dane Wigington одржао је још једну презентацију у Северној Калифорнији о штетним ефектима Геоинжењеринга, изјављујући да практично нема ПРИРОДНОГ ВРЕМЕНА због масовног глобалног климатског инжењеринга.

Овим програмима се безобзирно уништавају најбитнији  елементи потребни за одржавање живота на земљи. Ово није тема која ће утицати на нас за неколико година, она већ сада узрокује масовно одумирање животиња и биљака широм света, као и људске болести...“

Неправедно запостављена тема. Тема која је толико крупна , попут метафоре којом Dane Wigington описује појавне облике техника манипулација климатским системима видљивим сваком живом створу на планети - Слонови на небу.

Није нам потребна скупа опрема, анализе нити лабораторије да би смо посветили само једно поподне сопственог живота у посматрању неба које је избраздано непрегледним и небројеним траговима авиона и других летелица . Трагови парају небо и срце. Распршују се и прелазе у млечно бели визир између нас и извора свег живог света на овој планети!

Ако је судити по последњим извештајима са Geoengineeringwatch.org, дани на Земљи су нам одбројани. Еко-систем планете је у распаду. Велике количине Ултра-љубичастог зрачења најопасније врсте (UVC) неумитно гасе и последње трагове живота на планети. Голфска струја је готово угашена а извесно је и да ће магнетни полови Земље заменити своја места узрокујући несагледиве проблеме са свим телекомуникационим системима и свиме што је у вези са тим.

 Не, није за то крив ефекат стаклене баште, него још једно у низу демонских напада крвожедног запада на све творевине Божије!

Дужност нам је упознати непријатеља свога и будно мотрити на знаке времена. Апелујем на Вас, браћо и сестре, молимо се као никада до сада и будимо спремни за одсутну битку! Нека нам је Господ Исус Христос у Помоћ!

 

Ненад Петровић

 

ПОМОЗИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ"


НЕКА БИ ВАМ ГОСПОД УЗВРАТИО ИЗОБИЉЕМ СВОЈИХ ДАРОВА! 

 

Последњи пут ажурирано ( субота, 11 септембар 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 25 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.