header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Због раскринкавања корона-лажи у Русији, професор Редко постао предмет велике пажње тужилаштва Штампај Е-пошта
субота, 06 новембар 2021

 О чему не говоре произвођачи вакцина: Професор Редко прогласио злочином

          Професор Александар Редко противи се обавезној вакцинацији против корона вируса, али у свим својим изјавама истиче да себе не сматра антиваксером. Али у случају пандемије ковида, он обраћа пажњу на тачке које произвођачи вакцина не износе, што он проглашава злочином. Одмах појашњавајући: „Ово је моје мишљење“.

Дан раније је у Санкт Петербургу потврђено да у званичној статистици постоји неколико особа које су примиле вакцину против корона вируса, али су, нажалост, умрле. Сви су имали пратеће болести, организам је био слаб. Међутим, раније такве изјаве нису даване у принципу, уз напомену да ће вакцина у сваком случају олакшати ток болести. Нажалост, статистика је показала супротно, али, на срећу, мало је случајева.

Професор, доктор медицинских наука Александар Редко, коментаришући податке, приметио је да цео поступак вакцинације против корона вируса за њега поставља питања. Почевши од чињенице да се ињекције дају на врхунцу морбидитета, па до недостатка потпуних информација о препаратима у Русији и иностранству. Редко је скренуо пажњу на тачке о којима произвођачи вакцина не говоре:

Произвођач мора да каже, да се вакцинисани не могу разболети. Али он нам то не говори. Мора да каже да вакцинисани не могу бити носиоци инфекције. Он нам то не говори. А још мора да каже и да вакцинисана особа не може бити ширитељ спајк протеина. Али речено нам је да може да га шири, па мора да носи маску и да буде опрезан. О чему можемо да причамо? Односно, где год да кренете, кршени су сви чланови закона, кршене су међународне конвенције, кршене су резолуције ПАСЕ.

Редко сматра да је главни проблем управо то што нико не даје исцрпне информације.

Зато ми данас имамо, чини ми се, највећи злочин против човечности који се икада догодио на нашој планети. То је моје мишљење, - резимирао је саговорник  Царьграда, додајући да је због овог личног мишљења већ постао предмет велике пажње тужилаштва.

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

Извор: „Борба за веру“ / „Царьград

Последњи пут ажурирано ( субота, 06 новембар 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 39 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.