header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Истина или пропаганда за наклоност православних, тек ћемо видети...
Истина или пропаганда за наклоност православних, тек ћемо видети... Штампај Е-пошта
петак, 17 мај 2024

 Нови министар одбране Русије Андреј Белоусов важи за православног уцрковљеног човека и државника. Парохијанин је једног од московских манастира. Из његовог интервјуа:

„Русија мора постати чувар традиција хришћанске цивилизације. Ера глобализма је завршена.”

Добро сведочанство о новом министру одбране А.Р. Белоусову од епископа скопинског и шачког Питирима:

„На прсте једне руке можете набројати људе чије је лично познанство за мене било прави потрес, када схватите да је пред вама генијалан човек. Један од њих је Андреј Ремович Белоусов. Он је тада био на функцији помоћника председника за економска питања, а ја сам обављао дужност вршиоца дужности ректора Московске богословске академије. Запањила ме је његова оштрина и дубина ума, његова способност да тренутно схвати саму суштину проблема и пронађе оптимално решење за њега. Сматрам да је управо таква особа сада потребна на челу Министарства рата. Нека му Бог помогне на путу наше војске у Победу!“

(https://t.me/pitirimtvorogov/1269)

 Андреј Белоусов, који ће уместо Сергеја Шојгуа постати нови министар одбране Руске Федерације, показао се као верник. Повремено служи као олтарник у једној од цркава, вероватно у Владимирској области. Ова фотографија објављена је на друштвеним мрежама.

Информације: Нови министар одбране А.Р. Белоусов је крштен 3. марта 2007. године у цркви у селу Пучково, Московска област (сада Нова Москва). Тада је Андреј Белоусов био заменик министра економског развоја и трговине Руске Федерације.

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( петак, 17 мај 2024 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 128 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

 ОБАВЕШТЕЊЕ:

Сви текстови оца Дамаскина Светогорца на нашем сајту могу се пронаћи у његовој рубрици, која је унутар „Рубрике сарадника сајта“ (са леве стране гледано у правцу монитора).

 + + +

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.