header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Корона лудило: Жени преминулој од COVID посмртно додељен QR-код Штампај Е-пошта
четвртак, 25 новембар 2021

 У Пермској области у Русији, становница Лисве, која је умрла од коронавируса, добила је посмртно QR-код да је оздравила преко портала „Госуслуги“, рекао је њен рођак у групи «Подслушано Пермь» на  „ВКонтакте“.

 „Бака мог мужа се разболела, 8. новембра, стигао је позитиван налаз на ковид, касније је бака умрла. Потом јој је додељен QR-код“, цитира је Ura.ru. На екрану «Госуслуг», на који је указала рођака преминуле, као датум опоравка наведен је 20. новембар.

Жена је рекла да се њена рођака из Лисве разболела и да дуго није могла да позове лекара. Доктор је два дана касније дошао код пацијенткиње и преписао лечење, а неколико сати након што је жени потврђен корона вирус, она је умрла. А 12 дана касније, 20. новембра, преминула је добила QR-код о прележаној болести у личном кабинету „Госуслуг“.

Раније је објављено да у Сизрану радници у сфери сексуалних услуга траже од клијената QR-кодове о вакцинацији против корона вируса.

Датум смрти у смртовници 8. новембар:

 

 
 

Датум оздрављења 12 дана након датума смрти



 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

Последњи пут ажурирано ( петак, 26 новембар 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 22 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.