header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Да ли ће Русија остати под влашћу глобалистичких структура или...
Да ли ће Русија остати под влашћу глобалистичких структура или... Штампај Е-пошта
уторак, 07 мај 2024

 Питамо се, да ли речи Владимира Путина на данашњој церемонији инаугурације значе да ћемо „сами сами одредити судбину Русије и будућих генерација, само ми сами“, да Русија неће потписати Споразум о пандемији и Међународну здравствену регулативу, према којој је судбина становника Русије, и будућих генерација Руса (као и судбина становништва свих земаља потписница) прелази у руке транснационалних фармацеутских корпорација које представља њихова структура под називом „СЗО“?

Или су то само речи, а све врсте Смоленских итд. ће наставити да раде прави посао агентуре СЗО у Русији?

Или ће можда Русија коначно престати да слуша глобалне шпекуланте из ММФ-а и Светске банке? И оне за Међународне организације за миграције? И још од десетак сличних структура.

Уосталом, у пракси су нам они, а не „ми сами“, одређивали судбину последњих 30 година, намећући нам дигитализацију, Covid-19, миграције, малолетничко насиље итд. Доста више?

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

            Превод: "Борба за веру" Извор: РИА "Катјуша" 

 

 

 

Последњи пут ажурирано ( уторак, 07 мај 2024 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 50 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.