header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow КОРОНА arrow Одложен Светски економски форум у Давосу - изговор неуверљив
Одложен Светски економски форум у Давосу - изговор неуверљив Штампај Е-пошта
понедељак, 20 децембар 2021

 Kлаус Шваб, шеф Светског економског форума, (WEF), који организује годишњи самит у швајцарском скијашком центру за неке од најбогатијих и најмоћнијих људи на свету и "тата" великог ресета је одлучо да због страха од ширења коронавируса одложи тај скуп који је био планиран за јануар следеће године.

Форум ће, како су организатори навели на интернет страници, бити одржан почетком лета.

Додали су да је разлог за одлагање скупа неизвесност изазвана ширењем омикрон соја коронавируса, пренео је Ројтерс.

"Тренутни услови пандемије веома отежавају организацију глобалног састанка лицем у лице. Припреме су вођене помоћу савета експерата и уском сарадњом са властима Швајцарске на свим нивоима", стоји у саопштењу организатора.

 

Осврт "Борбе за веру":

Ако се зна да је светска кабала, крајем октобра, одржала у Глазгову свој „климатски самит“ COP26, такође у условима п(л)андемије, онда њихови разлози за одлагање Светског економског форума делују крајње неуверљиво. Пре ће бити да су планирали светски рат. Али, човек снује, а Бог одређује и Бог нека им запрети!

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

Извор: "Екпрес вести"

Последњи пут ажурирано ( понедељак, 20 децембар 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 80 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.