header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow КОРОНА arrow Кардинал Герхард Милер против светске кабале
Кардинал Герхард Милер против светске кабале Штампај Е-пошта
понедељак, 20 децембар 2021

 Милер:

Овде се не ради о расправама, већ о „интелектуалном и моралном лудилу“

         Олигархијски медијски активисти прибегли су бесрамној пропаганди клевете након што је кардинал Герхард Милер у интервјуу критиковао „Нови светски поредак“ који контролишу олигарси, преноси конзервативни римокатолички портал "Глориа.Тв".

Иако је Милер и раније говорио сличне ствари, овог пута су олигарси били потпуно изгубљени, чак су се бавили лажним оптужбама као што су „теорија завере“ или „антисемитизам“ као да је јудаизам облик заразе Covidom.

Суочен с толиким лудилом, Милер је за LifeSiteNews.com (15. децембра) рекао да "не постоји начин да се излечи интелектуално и морално лудило наших вођа мишљења" [= медијских активиста].

________________

 Кардинал Милер немачко правосуђе упоређује са нацистимa

 http://borbazaveru.info/content/

________________

Он је напоменуо да шоу „коју су креирали теоретичари беса” није о аргументима у објективној дебати, већ само о „борби против људи који говоре истину”.

У другој изјави, Милер је рекао (Kath.net, 16. децембар) да олигарси отворено називају Covid „шансом“ (!) за њихово „велико ресетовање“.

Свака критика погледа на човека сведеног на економију, одбацује се „јефтиним пропагандним триком наводних теорија завере“, анализирао је кардинал.

 
Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

Последњи пут ажурирано ( понедељак, 20 децембар 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 9 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.