header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow ПИСМА ПОСЕТИЛАЦА arrow Ивана из Скопља: Реаговање на текст Радета Јовковића
Ивана из Скопља: Реаговање на текст Радета Јовковића Штампај Е-пошта
уторак, 21 децембар 2021

 Поштовани у Господу, браћо и сестре у „Борба за веру“,

Пре свега  хвала на учешћу на Вашем  и нашем сајту, молила бих уколико је могуће технички, уклоните мој допис (овде:), размишљање у вези посете делегације Мпц у Цариграду, пре неки дан. Почињу проблеми! Захваљујем пуно на поверењу, пратимо Вас! Наставите тако и молила бих нешто афирмативније о нама овде, јер иако малобројни ми смо део једне канонске целине.

 Ми смо у катакомби од 2002, а ко то тамо горе зна и говори о томе. Будите уверени да овде нису сви новотарци, почев од Владика, и осталог клира колко их има! Што Ви пратите и ми пратимо, око чега ревнујете и ми ревнујемо, подржите нас!

Такоџе би додала...

 Пошто г.дин Раде Јовковић је дубински и пророчки закључује да нисам утврђена у вери, предлажем да се заменимо на месец дана да он доће и ревнује у нашем "комодитету" а ја ћу на "голготу" где тренутно се он распиње сведочећи Православље. Он није добро схватио да ја Не изједначавам Св. Владимира са расколом, нити Вартоломеја са тадашњим епископом, чудим се како није схватио шта сам мислила и о чему сам говорила! Ја сам алудирала на Короноверски Синдром који су пројавили том сликом, јер је то захватило и неке из клира канонске Цркве, зато сам на крају и рекла да о расколу нећу ни да говорим,јер мислим да је то апсолвирано!

Са Поштовањем, Ивана

 

П.С. волела бих ако могу добити маил од господина Раде Јовковиќ, да би му лепо објаснила коју намеру сам имала са моим коментару...

Последњи пут ажурирано ( уторак, 21 децембар 2021 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 31 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.