header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Пажња! Руске нуклеарне снаге стављене у бојеву готовост Штампај Е-пошта
недеља, 27 фебруар 2022

Путин је наредио да се снаге за одвраћање пребаце на посебан начин борбеног дежурства

Владимир Путин је на састанку са министром одбране Сергејем Шојгуом и начелником Генералштаба Валеријем Герасимовим наредио да се обуздавајуће снаге руске војске пребаце на посебан режим борбеног дежурства.

       

 „Западне земље не само да предузимају непријатељске акције против наше земље у економској сфери, мислим на нелегитимне санкције, чега су сви добро свесни, већ и највиши званичници водећих земаља НАТО-а дају агресивне изјаве против наше земље“, рекао је шеф државе.

Како се наводи у директоријуму на сајту Министарства одбране, стратешке снаге „смишљене су да одвраћају агресију против Русије и њених савезника, као и да победе агресора (наневши му пораз), укључујући и рат са употребом нуклеарног оружја“.

Операција демилитаризације Украјине

Путин је 21. фебруара, као одговор на апеле Доњецке и Луганске Народне Републике са са молбом за признавање њиховог суверенитета, потписао релевантне указе, а 24. фебруара најавио почетак специјалне војне операције демилитаризације и денацификације Украјине.

 

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

Превод са руског: "Борба за веру"

Извор: РИА "Новости"

Последњи пут ажурирано ( недеља, 27 фебруар 2022 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 65 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.