header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Кадиров је објавио да су чеченски специјалци заузели највећу украјинску војну базу
Кадиров је објавио да су чеченски специјалци заузели највећу украјинску војну базу Штампај Е-пошта
четвртак, 03 март 2022

 Војне снаге из Чеченије заузеле су највећу војну базу у Украјини, изјавио је шеф региона Рамзан Кадиров.

„Чеченске специјалне снаге под вођством команданта Хусеина Межидова настављају да развијају успехе у офанзивним операцијама против бандероваца. Хусеин каже да је цео батаљон националиста поражен, преко 2,5 хиљаде бандероваца је побегло без отпора. Наши борци су заузели највећу војну базу у Украјини“, рекао је он на свом Телеграм каналу.

На територији базе пронађено је доста наоружања, муниције, и савремене опреме: седам тенкова, 12 оклопних транспортера, ТИГРИ, артиљеријска постројења.

Такође у четвртак, Кадиров је рекао да је објављена награда од 500 хиљада долара „за главу сваког команданта украјинских националиста“.

 

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

Превод са руског и приређивање: "Борба за веру"

Извор: «Взгляд»

 


 

Последњи пут ажурирано ( четвртак, 03 март 2022 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 70 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.