header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow ПИСМА ПОСЕТИЛАЦА arrow Мирослав Вујанић: Да не буде изненађења
Мирослав Вујанић: Да не буде изненађења Штампај Е-пошта
петак, 04 март 2022

Кажеш, због рата у Украјини, западна империја лажи је пред распадом!? Колико си сигуран у то!? Да не буде изненађења! Данашња империја лажи је глобална и не дели се више на исток и на запад.

Људи нису свесни ове чињенице већ размишљају гоњени страстима, а ђаво, тај истински темељ лажи, ту људску острашћеност увелико користи. Дакле, Истина је једна Исус Христос и ко се не држи Њега и Његових заповести аутоматски је на страни лажи и сатане. Може тај бити и хуманитарац, и војсковођа, и председник и цар, џаба му је и ништа му не вреди било какво његово дело, ако није учињено у име Христово. Русија, Путин, корона, полицијски час и мере затварања народа, маске, дистанца, PCR тестови, принудно вакцинисање православних Руса, затварање храмова! Чије је то дело!? У тим делима нема ни укронациста, нити има зликовачког НАТО-а, али нема ни Христа! Јер Христа не може бити у делима против човека при чему се дом Божји затвара. Одиста, колико Христа може бити у чину затварања храмова!? Зато браћо и сестре, Срби, смањимо гас и одушевљење да разочарење не буде огромно. Будимо уз сваког човека, али најпре православног брата, али не декларативно православног, већ истинског православца. Будимо уз сваког човека, али исто тако гледајмо и расуђујмо шта исти чини. Расуђујмо Христом и по Његовој Истини и Правди, а не по нашем острашћеном срцу с којим се ђаво игра. Ми јесмо и увек ћемо бити за православну Русији и за нашу православну руску браћу, али ко то жели на силу да ме угура да будем и за Путина!? И пази како је игра постављена, ако ниси за Путина ниси ни за Русију!!! Јој, јој! Ја за Путина и ову руску власт могу да будем само уколико све горе наведене корона мере, због ђавоље лажне ковид ПЛАНдемије, не би натурали нашој браћи Русима. Има ту и других ствари, пре свега православних, али за сад задржимо се на овој корона лажи. Знам добро сопствену муку и муку многих Срба коју су прошли због глобалне лажи зване корона. И како кроз ту муку гледам на моје Србе и ове наше на власти, тако гледам и на све друге широм света. И не заборављам брзо јер брзи заборав одличан је темељ за нову превару. На вољу свакоме, но ја моју слободу не поверавам никоме сем Христу, ни Путину, ни Бајдену, ни Вучићу, још мање Зеленском, нити било којем другом манекену ђавоље глобалне игре. Ко жели да своју слободу и своје размишљање преда било коме владару овога света, на вољу му било, али не терај мене да то исто чиним и не проглашавај мене издајником само зато што своју слободу не желим никоме да поклоним. Ја своју, Богом добијену слободу, Њему и поклањам и тако исто гледам за било ког другог човека без обзира на веру и нацију. Но данас су ствари лукаво постављене, па уколико те добровољни роб види слободна одмах те проглашава за издајника јер се ниси приклонио његову идолу.

Ја могу да будем за Путина уколико он није за електронски пасош, QR код, електронски здравствени картон и електронски новац. Просто уколико је он јасно и гласно против печаћења људи. Уколико није, каква је разлика између њега и Бајдена!? Нису ни Христа разапели Римљани но Његови! Не бојим се ја непријатеља са стране, но се бојим оних 'наших'. Имајмо ово на уму браћо Срби.

Данас многи иду у цркву, али се више клањају себи, својим страстима и омиљеним вођама и идолима него што се клањају Христу и у томе и јесте суштина људског пада. Раније су људима забрањивали да иду у храмове јер су се ти наши стари у храмовима пунили Духа Светога, а данас!? Данас нас нико не спречава, нити ће нас спречавати, да идемо у Цркву све док су нам срца празна Христа. Уђеш у храм празан, али и после изласка из храма си празан, јер си пун страсти и неспреман си на одрицање од овоземаљског. У томе је цака, ђавоља. Идите у храмове, пуните их, све док су вам срца уместо Христом, пуна овоземаљских идола. Но, кад би почели истински да живимо Христом видели би како би ове светске вође нашли начина да нам забране одласке у храмове. Корона мере су била провера да виде колико нас је истински за Христа. И показало се. Јако нас је мало за Христа. С ковид мерама и маскама на лицу све су маске пале, а слободе укидане.

Стога, у памет се браћо православци и једино у Христа и Христом меримо све и свакога. А најпре сами себе. 

Последњи пут ажурирано ( петак, 04 март 2022 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 52 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.