header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Путин унапредио кадирова: Лидер Чеченије добио чин генерал-потпуковника
Путин унапредио кадирова: Лидер Чеченије добио чин генерал-потпуковника Штампај Е-пошта
понедељак, 28 март 2022

 Председник Руске Федерације Владимир Путин потписао је указ о додели војног чина „генерал-потпуковник“ шефу Чеченске Републике Рамзану Кадирову. То је изјавио председник Парламента Чеченске Републике Магомед Даудов.

"Драги пријатељи! Од свег срца честитам мом драгом брату, шефу Чеченске Републике, хероју Русије Рамзану Ахматовичу Кадирову на додели војног чина генерал-потпуковника Указом председника Русије, врховног команданта Владимира Путина! написао је Даудов на свом Телеграм каналу. 

Он је такође напоменуо да се допринос Кајдрова победи над међународним тероризмом у Чеченији и очувању интегритета Русије не може преценити.

Кадиров је раније рекао да су сви мушкарци из његове породице сада у Украјини и  да учествују у руској специјалној операцији у Украјини.

 

Извор: "Вечерње новости"

Последњи пут ажурирано ( понедељак, 28 март 2022 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 7 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.