header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow КОРОНА arrow Смртност у Војсци САД порасла за 1100%
Смртност у Војсци САД порасла за 1100% Штампај Е-пошта
понедељак, 25 април 2022

 У прилогу је најновији видео Грега Риса, а овде сажетак:

Сажетак:

Млади људи, момци и девојке, који добровољно служе у заштити своје заједнице као припадници америчке војске, угрожени су, више од једног века, експериментисањем на лабораторијским животињама, отровним гасовима, плутонијомом, , "оранжом" и осиромашеним уранијумом.

Али оно што сада доживљавамо је коначно уништење читаве америчке војске - изнутра.

Они са довољно разума да одбију генетски модификујуће вакцинисање бивају избачени из војне службе.

Припадницима "Морнаричких фока" који су одбили вакцину ускраћен је нови распоред, па чак и дозвола за путовање на лечење.

Али више од две трећине америчких војника је изабрало да прими ту ствар што мења живот и која се показала као катастрофална.

Адвокат Тод Календер, који заступа "фоке" у случају Морнаричке фоке против председника Џое Бајдена, недавно је пријавио пораст смртности америчких војника од 1100%, као последицу примања тих мРНА инјекција и да се, на основу најновијих података, очекује да пораст смртности ускоро превазиђе 5 000%. 

"Процурила" војна база података из Министарства одбране показује да су, иако је јавности саопштено да је то „криза нецепљених“, секретар одбране и виша команда знали да је 71% свих нових случајева било међу потпуно вакцинисаним.

Министарство одбране је знало шта ради и одговарајућа тужба би требало да буде - геноцид.

Тод Календер: 

„Ако погледате сву документацију, 'Фајзерову' документацију, урадили су масену спектрометрију њихових бочица. Знају и знамо шта је у тим стварима.

У ствари, чак су признали да су у дозе додали протеин ХИВ-а у сврху онеспособљавања аутоимуности (sic) код људи.

Никако нису могли да случајно превиде липидне наночестице, које су у ствари мали бомбардери који носе патогене протеине да би извршили модификацију гена код појединца - 'генску терапију', како је називају.

Да липидне наночестице пробију ћелијску одбрану, одбрану тела, морају да разоружају ваш имуни систем – и то чине. Пише у свим научним радовима.

Оно што творци нису урадили је да то пониште, што су сада и схватили. Људи постају ХИВ позитивни. Они који су примили три вакцине немају никакав имуни систем.

Нема начина да се ово окарактерише другачије осим као намерно убиство, намерно одузимање људског живота - осим што је у великом броју, а што га чини геноцидом."

Рик Вајлс: "АИДС епидемија изазвана вакцином?"

Тод Календер: "Тако је. Тачно тако."

 

Copyright © Forbidden Knowledge TV

Извор: US Military Deaths Up 1100% and Exponentially Rising

Преузето са: "Ћирилизовано"

 
 
 
Последњи пут ажурирано ( понедељак, 25 април 2022 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 16 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.