header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow КОРОНА arrow Хорор: Велико тестирање у Кини: Скоро цео Пекинг иде на корона тест
Хорор: Велико тестирање у Кини: Скоро цео Пекинг иде на корона тест Штампај Е-пошта
уторак, 26 април 2022

 Власти Пекинга повећале су планове за масовно тестирање становника кинеске престонице на још десет градских округа, којима ће сада бити обухваћено око 20 милиона људи.

У Пекингу ће бити тестирано готово 90 одсто популације кинеске престонице, која броји око 22 милиона становника, наводи кинески Глобал тајмс.

Многи становници Пекинга пожурили су у супермаркете да би се опскрбили храном и другим залихама пре могућих локалних блокада, поредећи ситуацију са Шангајом, где је у марту пријављено више од 1.000 случајева пре него што су строга ограничења карантина уведена за 26 милиона људи у највећем кинеском граду.

Власти су данас одлучиле да у Пекингу затворе неке теретане, позоришта и туристичке локације, дан након што је започето тестирање у највећем кварту Пекинга, Чаојангу, у ком живи 3,45 милиона људи, а које ће се обављати у три етапе.

 

Извор: "Спутњик"

 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 22 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.