header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow САОПШТЕЊА arrow Уредништво: Лажна "пророчанства" и слуђивање народа
Уредништво: Лажна "пророчанства" и слуђивање народа Штампај Е-пошта
уторак, 26 април 2022

   У земљи чији патријарх препоручује филм о Томи Здравковићу и размењује дарове са победницом на србијанском такмичењу за Песму Евровизије, није чудо што постоје лажни „агиорити“, светогорци који то нису, и који непрестано лупетају о неким пророчанствима која то нису и која не постоје, слуђујући наш, ионако слуђени, народ. Најновија будалаштина каже да је Русију упропастио Распутин, али ће је спасити Путин.

Распутин је био путујући богомољац из народа, пријатељ породица Романових, који, иако није био светац каквим би желели да га прикажу неки Руси склони претеривањима, ипак није био никакав уништитељ и развратник, каквим су га представљали непријатељи Царских мученика и Русије, од бољшевика до Енглеза (енглески агент га је и убио 1916, да би допринео слому руске монархије), и он није уништо Руско царство, него издаја племства и одрицање народа од хришћанских вредности.

Ово глупаво „пророчанство“ непостојећег старца, кога је измислио  лажни „агиорит“ (он је у свом видеу само написао "руски старец", а слуђени народ ни не поставља питање ко је тај "старец", одакле је преузето "пророчанство") заснива се само на римовању – Распутин није Путин, као што је Миља Вујановић, за време Слободана Милошевића, прорицала да је судбина Србије да се стано БИЈЕ, Русија треба да СИЈА, од Немачке неће остати ни МАЧКА, од Енглеске ни ЛЕСКА, а Италију ће напустити ТАЛИЈА (богиња среће код Римљана). И народ то чита, и народ томе верује.

   Чувајте се да вас ко не превари, поручује Христос, а ми то непрестано понављамо. Али, изгледа џаба, људи воле да их чешу по ушима, по речима Светог Апостола Павла. И онда они што гледају лажи које им "агиорити" и други безбожници подмећу на "Ју тјубу",  јављају се нама и питају: а шта ви кажете, је ли то истина?

А ми кажемо: тешко вама, нерасудни људи, у времену Антихриста које наступа, кад вас сваки шарлатан може да превари!

 

Фото у наслову: "Агиоритов" колаж - "старац погађач" Елпидије и Свети Пророк Илија који "благосиља" знаком ђавољих рогова 

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

Последњи пут ажурирано ( уторак, 26 април 2022 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 6 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.