header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow ПИСМА ПОСЕТИЛАЦА arrow Ћилерџић се опет угрувао
Ћилерџић се опет угрувао Штампај Е-пошта
уторак, 02 август 2022
     Интервју дат овом хрватском новинару Жељку (овде https://youtu.be/IzR6QfGkj_g) је једна тужна прича о Епископу самом. Хрватски новинар говори о добром знању српског језика Епископа Андреја.

Андреј Ћилерџић га уверљиво демантује, јер његово знање српског језика веома је танко. 

Видно је да му је српски језик стран и туђи, српски језик у покушају. 

То сведочи наопака народна изрека коју лупи Андреј Ћилерџић: ,,ето наши људи кренули крухом за трбухом".

Епископ Андреј у овом Интервју помиње његово школовање у Немачкој и часове денацификације. Биће да је имао мноштво изостанака са ових часова, што сведочи његово брутално изражавање о православним Србима  (http://borbazaveru.info/). По Андреју Ћилерџићу Срби су за лудницу и канализацију.

Он јасно сведочи шта је научио на часовима денацификације, а можда је ипак имао праве учитеље, који су га научили да о Србима говори тако грубо и погано. ,,Добре лекције" нема шта. Логика Андреја Ћилерџића, да он буде Епископ у Немачкој, јер Боже мој рођен је у Немачкој. По логици Андреја Ћилерџића било је очекивано да води бруталну кампању, против тада легалног Епископа у Немачкој Константина Ђокића и свих Епископа после Константина. У преписци Андреја Ћилерџића са свештеником у Немачкој, видна је његова острашћеност у недозвољеним и нечасним радњама против Епископа Константина. Његово подривачко деловање у Српској Православној Цркви  (http://borbazaveru.info/), а свима је знано да се Андреј Ћилерџић не зауставља у његовим најомиљенијим интригама!!!

Он се зауставити неће док га не зауставе!

 

Срби из Беча 

Последњи пут ажурирано ( уторак, 02 август 2022 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 28 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.