header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow ПРАВОСЛАВЉЕ-актуелно arrow У РПЦ иступили против усвајања деце из Русије од стране грађана земаља у којима подржавају содомите
У РПЦ иступили против усвајања деце из Русије од стране грађана земаља у којима подржавају содомите Штампај Е-пошта
субота, 13 август 2022

  Патријаршијски егзарх афрички митрополит Клински Леонид сматра важним да се финализује предлог закона о забрани усвајања деце из Русије грађанима непријатељских земаља.

„Посебно сам ујутру освежио списак пријатељских земаља. А ако нам, укупно, политички ставови неких од њих одговарају, онда однос према браку (заједници мушкарца и жене), одобравање геј параде од стране власти и подршка агресивним ЛГБТ заједницама, итд., онемогућава потпуно и безбедно подизање усвојеног детета“, написао је Митрополит у петак на свом Телеграм каналу.

Он се не слаже са аргументом да у таквим земљама постоје „нормални људи који не могу да имају децу и биће сасвим добри родитељи“.

"Да! Има добрих људи, али они ништа не одлучују, од речи нема користи! Данас у свету појам "право" све више постаје релативан. Стога је могуће дати човека на васпитавање у туђу државу само ако се та придржава истих духовних и моралних вредности као и Русија“, нагласио је владика.

 

Превод са руског: "Борба за веру"

Извор: "Интерфакс"

Последњи пут ажурирано ( субота, 13 август 2022 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 160 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

 ОБАВЕШТЕЊЕ:

Сви текстови оца Дамаскина Светогорца на нашем сајту могу се пронаћи у његовој рубрици, која је унутар „Рубрике сарадника сајта“ (са леве стране гледано у правцу монитора).

 + + +

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.