header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Ненад Јанковић: За све кориснике гуглетових сервиса и апликација, веома корисна информација Штампај Е-пошта
понедељак, 03 октобар 2022

 Многи не схватају да Гугле филтрира и масовно цензурише информације путем свог претраживача, али такође има право да цензурише и друга подручја, укључујући вашу личну е-пошту ако користите Џимејл.

Технократска клика гура свет ка глобалној тиранији, а Гугле је један од главних присталица, сарадника и подстрекача овог протокола.

Гугле прати сваки ваш покрет на мрежи. Ако користите производ заснован на Гугле-у. Сви Гугле производи су међусобно повезани, а подаци из свих њихових различитих производа и услуга прикупљају се за креирање вашег личног профила који се користи како за манипулацију вама, тако и за продају трећим лицима, који га могу употребити на било који начин који им одговара.

Осим тога, Гугле садржи и неколико јединствених претњи за друштво, а то су:

Агенција за надзор веза у војсци и овлашћења за прикривени надзор,

Агенција за цензуру која је у стању да ограничи или блокира приступ веб локацијама на Интернету и има моћ да манипулише јавним мњењем.

Без Гугла, сан технократа о једној светској влади вероватно се никада не би остварио, јер се ослања на социјални инжењеринг и вештачку интелигенцију. Гугле је лидер и стручњак у обе ове области и има способност да контролише читаву популацију.. у реалном времену ...

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

Последњи пут ажурирано ( понедељак, 03 октобар 2022 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 57 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.