header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Кардинал Милер: Бискупи хомосексуалне вере не смеју се слушати
Кардинал Милер: Бискупи хомосексуалне вере не смеју се слушати Штампај Е-пошта
четвртак, 27 октобар 2022

 Сексуално поремећени људи морају да чују истину, а не антихришћанску пропаганду, рекао је кардинал Герхард Милер за Катх.нет (22. октобар).

Он упозорава на особу [= папу, бискупа] која користи институције Цркве „да у њој подигне идола“, замењујући крст као знак спасења заставом „паганске хомосексуалне религије“.

Милер појашњава да је хомосексуална агенда „дијаметрално супротна хришћанској антропологији“. Хомосексуални чинови и сви сексуални чинови ван брака су суштински зли „чак и ако се неко субјективно осећа добро због греха“.

Откривене истине не подлежу арбитрарној ревизији као програм политичке странке, вођен очекивањима бирача. Даље: Тајне, Символ вере и Божије заповести налазе се у катихизисима јер су истините, а не обрнуто.

Кардинал Милер је додао да се јеретичким бискупима не сме покоравати, „иначе би верска послушност била послушност леша“. Нажалост, није објаснио како би свештеници потчињени бискупу јеретику могли да спроведу овај савет у дело.

Кардинал Милер: „благосиљања“ геј парова су јерес и раскол

 

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

Последњи пут ажурирано ( четвртак, 27 октобар 2022 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 26 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.